Home sweet home!

Då har man varit hos mammsen å pappsen å ätit middag å lämnat tillbaka peggan. Tur att det finns bilar att låna när man behöver =) Vår kära bil som vi brukar ha till förfogande står på verkstan...igen! Skort! Hoppas den är tillbaka snart iaf.

Har hunnit med å koka makaroner så jag får en lite matlåda oxå. *Stolt*

Vår kära vän från San Diego tutade i mig i våras att Sanuk "It's not a sandal, it's a shoe!" var dom grymmaste skorna ever. Hakade inte riktigt på då. Men så här några månader senare så har jag fasiken börjat gilla dom ordentligt. Kolla bara in dom här!!



Mer avslappnad sko får man leta läääänge efter!


Adult points (?!)

Haha, finns det nått som heter så på vårt kära språk engelska? Annars har jag nu myntat ett NYTT uttryck! Kom ihåg att det var här du läste det först!! =D

Shit vad vi är duktiga idag! Vi har storstädat här hemma, eller ja Niklas damsuger nu å så ska jag torka golvet strax. Vi tvättar, byter lakan OCH bakar!! Imponerad? haha det är jag!


Eat. Sleep. Ride. Repeat.

Har ALDRIG sagt att jag är normal =)




A perfect start!

Upp 9.15 för att ge mig ut på en 50 minuters powerwalk! Tog en sväng via affären på hemvägen och köpte nybakat bröd , ägg, grönskaker och lite pålägg =). Hem och göra några övningar:

20x3 Situps
20x3 Back extensions
20x3 Alternate arm leg raises
15x3 Dips

Kolla! Jag har gjort en ökning i träningen! Så nu börjar styrkan komma :P

Efter jag kört övningarna fixade jag frukost å väckte Niklas



.



En perfekt start på dagen!


Happy =)

Idag har mina nya snowboard boots och vantar kommit! =) Så fina. Tyvärr har jag ingen bild, så ni får lita på mitt omdömme... haha



After work!

Eller ja kanske inte en RIKTIG after work men ändå. Slutade fyra så jag rände runt lite på stan å letade efter en väska i väntan på att Niklas skulle sluta. och där mitt bland alla stressade stockholmare så stod Johanna, Patrik och Daniel. Dom skulle köpa skolväskor :)
När Niklas äntligen slutade så var vi påväg till tåget när vi bestämde oss för att gå ut å käka! Myyys! Jag älskar sånna spontana kvällar!!! Å så Älskar jag ju Niklas oxå förståss ;)

I kväll måste vi hålla tummarna för Djurgården. Dom möter Rosenborg borta. X räcker!!

Life's a bitch, then you die...

Positiva klubben idag känner jag. Har varit en toppen dag idag tyvärr avslutades den som skit.

Längtar så till i slutet på juni. Fast först längtar jag till:

oktober - när vi skriver provet
20 november - när ombyggnaden är klar på jobbet
26 november - då fyller jag år
24 december - då är det jul :P

Sen finns det mer jag längtar till men det har jag inga datum på.

Ska sova tidigt ikväll!

Bad hair day...

Det är allt jag har att säga!


I hate plaster!

haha, vad roligt att det heter i stort sätt samma sak på svenska som på engelska, men jag tycker nog att det är finare med plÅster än plAster...

Jo så här är det, jag har ju som jag tidigare berättat fått ett hål i låret :S men det är inte det värsta utan att inget plåster sitter kvar! Dom lossnar hela hela tiden. Blir ju tokig! Nu har jag precis kommit från apoteket och köpt kompress å tejp på rulle, tänkte att om jag virar in hela benet borde det väl sitta kvar mer än EN timme iaf...

Want it to be me


I have a hole in my thigh :S

I morse var jag hos doktorn och skulle ta bort en ful grej jag hade på benet. Det visade sig att den bestod av blod, blod och åter blod.
Dom fick inte stopp på blödandet trotts att dom hade något mirakel medel som skulle göra att jag skulle slippa sy. Fick ett plåster och ett tryckförband (tur man har baggy byxor). 
Men det blöder än... Hoppas det slutar snart. Det värsta är att det ser ut som om någon har bränt mig med en cigarr. Ett STORT SVART HÅL i mitt lår... hua!


I want snow!


New day, new life!

Nu är det dags! Dags att ta tag i tränandet. Har haft väääldigt mycket ursäkter till att inte träna. Tex när jag går ner i vikt UTAN att träna, lätt att hitta motivation då. Men nu är det som sagt dags.

Sov lite länge men jag hade bestämt mig att det skulle bli träning INNAN frukost idag. Så här såg dagens träningsschema ut;

45 min powerwalk
15x3 Situps
15x3 Back extensions
15x3 Dips
16x3 Alternate arm leg raises

Så här sitter jag nu och njuter av en god frukost!


The Hero is down...

En slagen hjälte har hamnat på rygg i soffan med datorn i knät.... Skulle blivit fest i kväll med men jag pallade inte för trycket. Tydligen ingen bra idé att gå ut stenhårt och öka på slutet :S

Tack för igår tjejer!
Lisa, jag är glad att du kom en stund iaf. Alltid kul att träffa dig.
JoJo, faan jag fattar inte hur du pallar! Imponerad!
Daniella, kul att träffa dig! Det var ju bra ös i dig :P
Å sen alla andra, faan vad kvällen rockade!


Party pics =)

 


Hangover.... BIG TIME!

Hua, så jag mår nu. Alltid samma visa. Man går ut å dansar loss heeeeela kvällen. Blandade ingenting. Så kommer huvudvärken smygande. Det sprängs snart  =(

Det kommer lite bilder från gårdagen senare. Håll ut!

Boobs is da shit!

Haha.    Nu drar vi ut! tjo!



PAAAAAAAARTY!

Ikväll ska det festas! Johan Fyllde hela 29år igår så det ska vi fira! Väntar just nu på att Jojo, Daniella och Lisa ska komma hit å föra!

Måste bara berätta om en fågelholk jag träffade på Sandy's idag. Jag står där i godan ro och har just bestält min ceasar. Så helt plötsligt har tanten framför tappat hela sin smoothie på golvet och MINA byxor! Å där står hon som en jäkla fågelholk och gör inget annat än att säger OJ! Vaaaaa faaan det är väl bara att hämta servetter och kanske be om URSÄKT! CP Kärring!

Men men, skit i henne nu för här ska FESTAS!

Looooook!

Kolla in den här designen! Designed by Lily! Vill du också ha en? Skicka ett mail så fixar jag, allt efter dina önskemål!

Klicka på bilden!





Pancakes!

Sitter just å väntar på att ugnspankakan skall bli klar! Är så hungrig... Tydligen blir det någon förrätt oxå, spännande =P Sååå skönt när Niklas lagar maten.

Nu är jag i stort sätt klar med Sannas design. Den ska bara få ett godkännande så ska jag lägga upp den. Då får ni allt gå in å kika!

MATEN ÄR KLAR!

Sleepy pie...

Den här låten gick runt, runt, runt på min LP spelare när jag var lite... Kan fortfarande texten =) Det är så fint med Gotländska.


I've got mail!!

Åååå vad skoj! Nu kommer det mail från folk som vill ha hjälp med sina bloggar!!! Jag hjälper gladeligen till =) Vill du oxå ha hjälp? Hör av dig!!

Bye Bye!

Early morning

Så sitter man här igen vi frukostbordet och trycker i sig en "stadig" frukost bestående av en tallrik yoghurt, ett glas juice och en skiva solrosbröd med räkost... Okej kanske skulle ha skippat räkosten, resten var ju faktiskt nyttigt. Men jag säger som karln min säger: Allt gott är nyttigt!!

Dags att bege sig till en ny hektiskt dag på jobbet!

Hörs sen!

Puss

Swim

Här ska börja simmas. Mammi ringde just och frågade om jag ville göra henne sällskap. Varför inte. Det är ju bra träning!  

I looooove water!


I just wonder...

Satt å kollade runt bland lite bloggar nyss. Det är verkligen många som använder sig av "Dagens out-fit" inget fel med det iof. Det jag tänkte på är hur många som verkligen går klädda så. Känns som om det passas på att läggas upp bilder när man haft tid och göra sig (som JoJo skulle säga) Drop Dead. Undrar varför...

Längtar tills på fredag!

Tjo!


My baby you!

Det här inlägget tillägnar jag världens underbaraste pojkvän! JAG ÄLSKAR DIG SÅÅÅÅ MYCKET!







Och vad passar bättre till det här inlägget än en sång?! This is for you!






Du är min Superhjälte!

Strange people...

I morse när jag kom till jobbet så mötte jag en gretch... Hon är en konstig människa. Varje morgon kommer hon och skriker om vart hennes bild till skyltfönstret är. Hur ska jag veta det? jag kom för 5 minuter sen :S Men i morse, då sa hon hej sen va det inget mer med det. Å bilden hade för en gångs skull kommit å jag sa till henne att

"den står inne på kontoret"
DÅ tittar hon på mig och ser förbannad ut å säger:
 "vad är det med dig? Varför är du så konstig?"
Där står jag som ett frågetecken och fattar ingenting. Då säger hon:
 "vad är det som har hänt?"
Men hallå det har ju inte hänt nått.  Då kläcker hon ur sig:
 "Jo nått har hänt"

Då orkar jag inte mer och går där ifrån. Fy f*** vilken jobbig människa det där är! Hua! Ni som jobbar med mig vet vem jag pratar om. OBS! Läs med tysk brytning!


Tjo!


Back home!

Då var helgen snart slut igen. Känns som om den precis börjat. Har dock hunnit med en massa saker.

I fredags direkt efter jobbet tog jag mitt pick å pack och begav mig hem till mina föräldrar. Sov kvar där för på lördag morgon skulle jag tävla. Hade bestämt med pappa att vi skulle gå upp kl 6.30. Kl 6.03 stormar han in och frågar varför jag inte gått upp. Hallå! Vi sa ju faktiskt 6.30! Jaja bäst att gå upp. Tävligen gick skit trotts att vi fick spelar särspel. Tur iaf att min kära reserv vann sin match!
Sen var det gasen i botten till Herräng! Där skulle det bli fest hos Jonathan och Lisa! Mycket trevligt var det! Men har man varit uppe sedan 6 så blir man rätt trött, orkade till kl 01.30 sen tog det stopp.







Måste passa på att tacka värdparet!! Bra fixat! Grymt partytält oxå, vad hade vi gjort utan det?



Over and out!

I wonder...

Jo, jag har just kommit hem efter att ha träffat  JoJo. Bra tjej det där! Eller kanske bästa =) Jo vi pratade om konstiga personer... ibland kan man verkligen börja undra vad folk tänker med. Hur man resonerar om saker och ting och dyl.
Sen kom vi fram till att som dagisfröken får man verkligen uppsakattning. Barn är ju så ärliga. Tycker dom inte om dig så kan du räkna med att du får höra det. Å tycker dom om dig, då jäklar får du ännu mer! Önskar alla kunder på vårat jobb kunde se lika lätt på livet. Tänk vad bra det skulle vara!!!

I dag fick jag en grym post! Så glad! Tack =) här ska beställas grejer!

Hmm... Kom just hem från jobbet, å i soffan sitter 4 karlar å lirar FIFA... tänk att dom kan låta SÅÅÅÅ mycket. Å jag som ska lyckas somna oxå. Typiskt!

So long...

I´m starving =S

Typsikt! När man är som hungrigast då missar karln tåget!!!

Synd bara att jag blir på så dåligt humör när jag inte får mat i mig...


I don´t understand

Alltså ibland undrar jag. Vi var å storhandlade i söndags. Då passade jag på att köpa massa frukt. Fruktoman som jag är. Och så i dag när jag kommer hem har vi fluginvation!! Jag fattar inte. Tycker det är rätt ohyffsat. Jag är i alla fall uppfostrad med att man knackar på INNAN man går in. Men inte har jag hört nån knackning... jäkla flugor.



L8TER!

What the f***!

Här skulle jag gå och köpa biljetter till Colbie Caillat, å så har hon ställt in konserten! Dålig stil tycker jag...grr!




Hur som helst är jag glad idag! Min surffilm och bok har kommit =) Trodde helt ärligt att jag skulle bli blåst på dom pengarna! Men som tur var inte, Thank you Magicseaweed (?)!

So long!

Phoebe rocks!


I've been Good!

Jajjamen, idag har jar städat HELA lägenheten, duschat av alla blommorna och diskat all disken. Såklart har jag damsugit oxå.

När jag var klar med min städning tog jag tag i pluggandet! Det är lika bra att börja i tid. Har gjort 2 tredjedelar av Practice Test 1. Gick faktiskt riktigt bra =) Fast jag blev lite orolig ett tag. När jag skulle rätta det jag gjort så var det bara FEL, FEL, FEL, FEL, FEL. Snacka om panik!! Förstod jag ingenting av hörförståelsen?!?!? shit! När jag hade rättat klart alla svar så hade jag fler svar i facit...hmm... DÅ märkte jag att jag rättat skrivövningen med hörövningens facit! Hahahahaha, bra jobbat! Men jag ska vara riktigt glad att det var så annars hade jag fått 5 rätt istället för 39, lite skillnad. Hua!
Det känns så bra att ha gjort lite av testet idag. Jag har faktiskt varit rätt nervös över det där. Jag å prov är inte riktigt bästa vänner =S  
S _ _  _ _ _ _ _ here we come!

Nu har jag precis kommit ur duschen å väntar på att favoriten ska komma hem. Då ska vi samla vuxenpoäng! Vi ska storhandla! Verkligen jätte kul... men vi måste, det är tomt i kylen OCH frysen.

So long


Step Up 2 - The Streets

Bra skit! Galet bra film!! Sjyssta mooooves å massa bra musik! Love it!







You have to see it!

New design!

Härligt! Nu äntligen har min blogg blivit jag! Lite surfblommor och en surfbuss, kan man önska sig nått mer =)

Vad tycker du?

Kramiss

New jewlery!

Har varit med mammi i Vällingby idag och kikat på brillor. Blev en massa pärlor i stället. Se här vad jag gjort! Ett halsband med matchande örhängen!! All by my self =)




Det var 50% där den här veckan så jag passade på och köpa RIKTIGA verktyg så jag slipper förstör allt med dom gamla! 150kr kostade hela paketet istället för 300, se nu sparade jag 150kr. Perfekt!

Ciao!

Get ready to RUMBLE!!

Jaha ja, då var OS igång. Det är ju rätt konstigt vad man utsätter sig för BARA för att det är en svensk som tävlar. Stört! Själv är jag inte mycket för boxning, men jag slog på TV'n å vips så var det en svensk som boxades. Dock har jag ingen aning om hur det gick, men jag kan inte tro annat än att han förlorade. Han mötte visst nån galen ryss...

Det är konstigt ibland när man är sjuk. Igår gick jag  hem från jobbet för att jag mådde skit. Febrig å illamående. Ingen kul kombination. Kom hem å sov ett antal timmar, bloggade lite å somnade igen vaknade väl vid 18 då och sen gick jag å la mig innan 23 å nu mår jag prima! Skönt juh när man kan sova bort febern =)

Idag står glasögon letande på schemat. Det är mammi som ska ha nya å då får alltid jag följa med som smakråd. det brukar gå till så här:
Jag springer runt i butiken och provar sånt som jag gillar. Hittar förhoppningsvis nått som mammi skulle kunna tänka sig å så provar hon å dom passar! Perfekt! Å jag som påstår att jag är en bortbyting.... kanske är så att det är mina päron i alla fall....

Over and out! 

Something to think about...

Anneli
1 + 5 + 5 + 5 + 3 + 1 = 20 = 2 + 0 = 2
Bengtsson
2 + 5 + 5 + 3 + 4 + 3 + 3 + 7 + 5 = 37 = 3 + 7 = 10 = 1 + 0 = 1
 
Slutresultat
2 + 1 = 3
 
Siffran Tre:
Treor som du är mycket kreativa människor, du är talangfull och extremt disciplinerad i det du gör. Känner du dig instängd och inte får utlopp för din kreativitet blir du lätt deprimerad. Du är omtyckt av nästan alla på grund av att din livsglädje så lätt smittar av sig. Du är personen som alltid går omkring med ett leende på läpparna.

Att vara så disciplinerad och kreativ som du kan leda till att du lätt vill kontrollera för mycket när du är bland människor som inte är som du. Din irritation på oliktänkande bör du nog försöka arbeta bort.

I hemmet är du lika disciplinerad, näst intill pedantisk. Den du vill dela livet med får inte vara någon slarvpelle/slarvmaja, då kommer du helt enkelt inte att stå ut.

Livet för treorna regeras av Jupiter. De bästa färgerna för dig är mauve, lila och alla rosa nyanser.


Testa du me, här

Okej det där med hemmet kan vi ju diskutera... Fråga Niklas, han tycker att jag är en Slarvmaja. Men resten, det är faktiskt rätt läskigt....hua

I almost did it!!

Hemma å är sjuk från jobbet, mår illa å kan inte sova :S Lika bra att sysselsätta sig lite med bloggen.
Har NÄSTAN lyckats med min header nu. Bilderna är i färg dock lite små och strecket är kvar fast flyttat en bra bit! Känner mig riktigt nöjd faktiskt!!

Snart ska jag hjälpa JoJo att trixa med hennes! Har hittat massa bra till hennes sida :D Tror att den kommer andas rosa, haha vad tror ni?

Hade 300% fler besökare igår än tidigare rekord! Grymt!

Kolla den här söta!!




Bye bye!

Soooo tired

Det är helt galet vad trött jag e. Håller på å somnar hela tiden. Å så ska vi till Niklas föräldrar å grilla. Hua! Iof skönt att slippa laga mat :D man brukar få så god mat där så det blir nog bra!

Helt plötsligt har min kära Blogg's besökare skutit i höjden! Härligt!! Då blir man sååå glad!

Måste åka nu! Kanske skriver mer sen, annars får det bli i morgon!

Klem!

The one and only!!

Har varit en toppen kväll idag!! Fick träffa Jojo min favorit efter jobbet. Lite shopping, LITE mat. Sen "kom jag på" att kameran låg i väskan :D Det slank visst ner en öl oxå. Det är ju trotts allt lill lördag...






Tack för ikväll bejbi!! Can´t wait ´til 22 aug!!

God natt!

Please, help!

Nu blir jag vansinnig! Jag har lyckats fixa headerna hyffsat men så blev bilden svartvit å så fick jag en ful kant!!!! Hur gör jag nu?
Behöver hjälp av ett Photoshop snille! Snälla, snälla!

Kram

I´m singing in the rain


It´s raining...

Usch å fy för regn! I alla fall när man inte har något paraply och har tusen ärenden på stan. När jag kom hem kunde jag vrida ur kläderna, hua!

Har äntligen fått tillbaka mina favvo shorts som varit hos skräddaren, nu e dom hela och fina :D

Tänkte låta er se lite från min semester




Ta hand om er!

Kramiss


New computer!

Sådär ja! Då var man en dator rikare :P Såååå nöjd! Se själv

 


Fin va?! Den har till och med inbyggd webcam! Så roligt. Fast det är ju inte så ofta man använder en sån, men ändå!

Blir bara så hemskt rastlös av att vänta på installeringen å allt tjafs som måste fixas. Tur man har en bra kille hemma som fixar, så kan jag låna hans dator så länge. Puss på dig Niklas, du e BÄST!

Har även bokat en tid för testet nu! Det blir i oktober men jag säger inte när... det betyder otur! Har köpt 2 st engelska böcker idag och ett lexikon så att jag kan vara väl förberedd! Tänkte försöka vara serös med pluggandet för en gångs skull :D

Puss!


Mooovies!

Jag har köpt två nya filmer! Det är ju dags nu att börja öva i teorin (svensk som jag e) så jag köpte två surfinstruktionsfilmer! :) Eller.. Jag trodde iaf att det var två filmer men insåg precis att den ena är en bok, bra koll som vanligt... Men då får jag ju dessutom öva på min engelska så det blir ju bra ändå!


                             



Ska man lyckas förverkliga sin dröm så får man faktiskt gör allt man kan!
Annars kan man aldrig säga att man har försökt!


Ciao!

You have to see it!!

Va å såg Mamma Mia med Niklas igår, sjkut bra!! Du måste bara gå å se den! Dom är på världens mest romantiska ö. Hittade ingen film på bästa senen men här är en trailer. Kolla slutet när alla killar hoppar i vattnet. BÄSTA SCENEN!




Jag säger bara en sak SEE IT!


Sen vill jag tacka Pontus för hjälpen med mina frågor i förra inlägget.... HAHA! Verkar som om jag har haft lite fel... men en hel del rätt oxå. Men man kan väl samanfatta det med: Måste upplevas på plats!

TACK!

Over and out!

__________________________________________________________________________


Kl 13.54

VILL HA


US questions

Okej, kan hända att jag har lite fördommar om USA men jag har ju aldrig varit där så klart man har sin bild av hur det är där. :P Tänkte skriva ner några frågor här...

Finns det Drive-throu överallt? Även IKEA?
Är Texas jättarnas stat?
Har dom bara cheddarost? (urk)
Är alla feta i Texas?
Har alla tjejer i Carlifornien sillisar?
Är all mat dränkt i fett?
Är alla surfare snygga?
Är killarna fula fiskar i lugna vatten?

Okej det var iaf några. hihi, har du några svar?

Den är låten kan ju göra att man får lite fördommar om sverige oxå :S




Nä nu ska vi på Bio!

Puss

RSS 2.0