Idol 2008

Jaha, då var man fast i årets idol oxå då. Skit! Alltid samma visa. Man kikar lite på uttagningarna bara för att det är roligt att se folk göra bort sig. Sen hittar man ändå någon favorit som man bara måååste veta hur det går för... I år blev det Lars och

Lars E för att han är skön att lyssna på. Sen tycker jag han liknar en gammal jobbarkompis...C-G
Robin B för att han är en "knopp som inte har slagit ut" Det finns ju mer än vad han visar...tror jag =S

Men vad tusan, det är väl skönt att ha något att kika på nu när höstmörkret smyger sig på.

Awake

Då har man precis ätit frukost då. Blev en lååång natt, men det gick så himlans snabbt! Trodde faktiskt jag skulle bli tröttare än jag blev. Men nu är allt på plats. Vi har flyttat upp hela nedre plan (paln 2) till plan 3. och jackorna upp på entrén. Ja, vi ska bli 4 våningar ni istället för 2. Så det är lite jobb att göra =)

Idag ska vi iaf försöka göra lite nytta och samla vuxenpoäng. Storhandling står på schemat...

And I'm off for work!

Då var det dags att bege sig in till City för att klara av ett av dom första Nattskiften i mitt liv. Hälsa mig lycka till.
Jag är redan trött =S

A nice walk in Riddersvik


No work today

Trodde du ja! Men det blir natt arbete. Kanske skulle ha varit bra att sova lite längre då men så blev inte fallet. Sov lite väl mycket igår så att jag vaknade nu är ett under iaf.

Är lite nervös för i natt. Känns som om det är sååå mycket vi ska göra och inte kommer att hinna. Men normalt har vi lika många timmar på oss fast efter 3-4 timmar kommer det en massa kunder oxå.
Äsch vad tusan det ska nog gå bra det här =)

Läste just Josefinas blogg. Vilken nyhet hon skrällde med:

"Nyhet

Alltså vet ni!?
Dem som är födda år 1990 är nu 18 år!!
Herre gud jag trodde knapp dem hade börjat skolan...
I´m old!"

Det är ju helt stört det har jag inte haft en tanke på...

Such lazy day

Idag har jag inte gjort många knop. Vi kollade på en skitjobbig film. Dom pratade HELA tiden. Det var inte tyst en minut på 1½timme. Å så snackade dom franska oxå. Så jag tog mig en tupplur istället.
Stackars Niklas, varje gång jag väljer film så somnar jag så får han sitta å titta på något han inte änns vills se.

Nu ska vi kolla på nån film han har valt iaf. Å så ska vi äta godis =)

The day after a party

Då är man braaaa seg! Det var mycket trevligt, god mat och trevliga folk. Tror allt att Jojo blev glad över sin present oxå.

Här kommer lite bilder från igår


Make it happen!

Då var man hemma från Hammarbybacken. Det var rejält blött. Dom hade inte fått tag på så mycket snö å så var det nog lite varmare än dom tänkt sig. Men det var skoj ändå, musiken var ju bra så det var alltid nått. 




Breakfast!

Sitter vid frukostbordet är en aaaaaning bakis =S
Hade hur trevligt som helst igår. När vi kom hem skulle jag skriva en blogg, som ni säkert redan läst. Ber om ursäkt om det står lite konstigt. MEN jag hade druckit några för många nubbar igår...

Idag är det FEEEEEST! Jojo's 30års fest! Ska bli sjukt skoj, jag som har ny klänning och allt! Sen har jag, eller ja vi, köpt väääärldens bästa present! Hon kommer bli så glad. Kan inte skriva något här för hon läser ju faktiskt min blogg. Jag visar i morgon vad det blev.

Nu ska vi snart bege oss till Hammarbybacken där det är Make it happen. Fick frågan om jag skulle ställa upp å tävla....eeeh nä jag har ju inte åkt på ett rail på drygt 1½ år... ingen bra idé då =(

Hello everyone!

Det var meningen att det här inlägget skulle bli på engelska... Men det är tyvärr så att jag är sjuuukt dålig på att skriva på engelska. Men ikväll har vi varit på kräftskiva hos Hanna och Daniel. Sen var Fia och Nea och Kim med korgen och Luis with the bockstyre oxå där.

Lyckades ta typ 3 bilder...här kommer dom








 


Kittelfjäll!

Nu har vi äntligen bokat våran resa.
Den 22 januari bär det av till Kittelfjäll, nu ska jag bara se till så jag får semester oxå. Det borde inte vara några problem!
Vi är 6st som åker. Kommer ju bli sjukt skoj!!

Nu e det sovdax!

Designed by Lily =)

Då har man klarat av ytterligare en design. Erica's
Klicka på bilden så ser ni hela!



Kommer sakna dig på jobbet gumman! Men räkna med att
jag kommer å hjälper dig göra stan osäker =)

A dress

Jag, ja just JAG har köpt en klänning/tunika/topp. Kalla det vad du vill för jag har ingen som helst aning om vad jag skulle kalla det. Den är inköpt på item Hur tuff som helst om man klädde på sig den "fel". Det sitter liksom som en hake och en ögla som egentligen skulle fästas på framsidan. Men jag tyckte det var tuffare på baksidan =) Se själv! (tyvärr har jag inget kort på mig själv med den på, det får ni se på lördag/söndag!)


Djurgården - AIK 1-1

Ledsen för att det inte blev någon update igår. Jag var nämligen på DERBY! Det är ju det bästa som finns. Publiken är så laddad. Jag och Åsa fick en varsin biljett av Hasse på jobbet. På biljetten stod det 480kr, oss kostade det en öl =D
Bra pris tyckte vi!!
Som ni säkert redan förstått innan så är jag iaf Djurgårdare, man var lycklig ända till 91'a minuten. På övertid kvitterade nämligen dom j******a.... SKIT!

Men men det blev 1 poäng iaf. Bättre än inget!

Ikväll ska jag försöka hitta nått snyggt att ha på mig på lördag, då vankas 30års fest!!

Dags att bege sig till jobbet, hörs sen då =D



Thanx!

Tänk vad snälla föräldrar Niklas har. Vi kommer dit för att jag skulle hämta min efterlängtade Rough. Vi får fika å så får jag shampoo oxå! Sååå himlans snällt! Man tackar man tackar!


Baaaang!

Jag går i godan ro. Har precis sagt hejdå till Jojo. Jag går där längs mästersamuelsgatan och har precis kommit utanför S.A.T.S när jag hör skrikande däck och en rejäl smäll! BAAANG! Två sånna där hantverkarbilar krockar. Ur den ena kliver en kille i typ 25års åldern stor som ett hus. I den andra sitter, jag är dålig på nationaliteter, två somalier i 45-50års åldern. Livrädda! Tänkte att jag inte skulle vara lika nyfiken som resten av stockholmarna så jag pinar iväg till tåget.

Undrar hur det gick. Så vitt jag kunde se så var det dom 2 somalierna som gjorde fel...
Jag kan ju lägga till att ingen skadades. Tur va?!


I ran into a shopaholic...

... på vägen hem från jobbet. Hon e ju helt galen! Det blev 3 nya klänningar under den timmen jag var med henne... Fast JAG har fått se klänningen hon skall ha på lördag, det har inte du =P Sjuuuk fin! Jag har kort på den men jag får inte visa er, sorry.

Å tack alla för alla fina kommentarer på min frisyr! Ni får mig att bli mer nöjd, TACK!
Nu ska vi snart hem till Niklas föräldrar å fixa lite hårjox så jag kan fixa håret som jag vill.

Sen hade jag läsarrekord igår! Rekordet slogs med hela 4 besökare! man blir ju så glad =D Välkomna hit!


Bedtime

Kvällen lider mot sitt slut. Dags att hoppa i säng. Det är ju trotts allt en dag i morgon me.

Var det någon som såg Outsiders idag?! Jag säger bara: Vad har dom för fel? Hur i h*****e kan dom springa runt nakna å spela golf, eller springa ett lopp spritt språngande? I don't understand!!!

Ses å hörs i morgon, tack å godnatt!

Do you remember when...



Lite musik i nostalgins tecken!

New haircut AND color

Nå vad tycks?
Frisören heter Ingela å jobbar på GOSSIP. Världens bästa!



Time to go to bed

Nu är det allt sovdags för mig. Eller jag måste läsa MINST 2 kapitel i min engelska bok förste, men sen får jag sova =D

I morgon ska jag klippa mig och färga håret. Kommer nog att bli en stooooor förändring. Blir nått åt det här hållet fast lite längre...tror jag!



Beautiful song




Nej han är sannerligen ingen skönhet, men han har gjort en så otroligt fin låt. Res er upp för Jonas Gardell =)

Lasange for dinner

En av mina favorit rätter. Sjukt gott =)

Har blivit mycket designande idag. En kollega ville ha hjälp med sin hemsida oxå så det blev några timmars trixande med det oxå. Hoppas han gillar det...

Designed by Lily


Nu är Josefina's blogg klar. Tycker nog att den blev riktigt fin!
Klicka på bilden så kan du se hela =)



It's someones birthday =)

Idag får vi ALLA gratulera Johanna på hennes 30års dag!



Ha världens bästa dag idag bejbi!!

I'm soooo sorry...

jag var tvungen....

A date =)

Ikväll har vi varit på snabb-dejt! haha! Nä rå. Niklas har bara bjudit på middag på O'learys idag. Tack för maten=) Det var gott, å så fick vi titta på fotboll. Bolton-Arsenal. Som Liverpool fan blev man då tvungen att heja på Bolton iom att Arsenal är ett större hot i ligan. Det visade sig dock att resten av restaurangen höll på Arsenal. Men Bolton spräckte nollan och gjorde 1-0! Dessvärre hann Arsenal göra 1-2 inom 27min. Matchen slutade 1-3. Typiskt!

Nu gör Niklas Irish Coffee.

Själv har jag gjort ett personlighetstest


okay...maybe

Kanske kanske kommer det gå. jag hänger på en skör tråd. Allt går skit bra utom läsförståelsen. Men jag klarade poängen idag. måste få 500p jag fick 497-513p. Ja man räknar tydligen så. Förstår ni problemet. Jag ligger precis på gränsen. Måste, måste öva mer. Niklas måste hjälpa mig nu. Stressen är påtaglig...



...gråten i halsen. Jag suger på engelska...

I can't do it...

Faaaaan! Jag kan inte koncentrera mig i 2½timme på ett jävla prov!!!! Framförallt inte när min största farhåga kommer som sista del i provet. Läsförståelse. Det kan verka lätt men om man är tidspressad och läser på engelska så är det mycket, mycket svårare att ta in det man läser. Fan! Det går så långsamt när jag läser och jag glömmer allt jag läst inom 2 sek. Vad ska jag göra???

Okej...min dröm kommer gå i kras, bara att inse... 

Taco Night!

Blev en mycket trevlig kväll med Tacos, vin å ost&kex igår med Jonte å Lisa. Ja, Niklas va ju med han oxå.
Jag bjöd in Jojo oxå men hon banga... haha närå hon hade redan andra planer.

Idag ska jag plugga,plugga,plugga,plugga. Ska ta mej tusan klara det där engelska provet. Inte långt kvar nu. Sen ska jag lära mig illustrator också. Kan väl inte vara såååå svårt =S

Oh my! What a BIG bag!

Shiiiises! Nu har väskan kommit, har ALDRIG sett en större väska =D (om man bortser från hockeytrunkar). Men visst är det så att om man är ute på resande fot så får man shoppa tills väskan är FULL?!?! Det tycker jag =D


 

What a HERO!

6år och redan en hjälte! Grymt jobbat Marcus Marcus! Killen blev förbannad när han hörde att hajfiskarna kapar av fenan och kastar i hajen igen. Allt för att göra hajfenssoppa. Vilket djurplågeri! Läs hela artikeln här . Han har en egen hemsida där han startat en namninsamling. Gå in och skriv under du med Hajklubben!

GO MARCUS!


Mainstream? How?

Hur kunde vintage-retro-höga byxor-chinos bli mainstream? Helt sjukt! För tillfället finns det två typer av mainstreams i stockholm.

1, Den jag tidigare nämde vintage-retro-höga byxor-chinos
2. Typiska förortsstilen. Adidas tröja-mjukisbyxor-armvecksväska

Skumt. How did this happened?

I tought about a thing..

Hade svårt att somna i går kväll. Låg å funderade lite över det här med blogg. Den tanken jag fastnade mest på var det här med besökare. Jag har en hel del besökare nu för tiden. Men hur jag än vänder och vrider på det kan jag bara komma på ca 10st som jag VET läser min blogg. Men resten då? Vilka är det? Fick ett sms här om veckan där det stod; --Kul att du skaffat blogg!
Got ya'! En av mina anonyma läsare =)

Men men det är ju verkligen roligt att så många läser och förhoppnings vis tycker det jag skriver är något läsvärt iaf =P

Dags att rusa till jobbet! 

Sorry about the change...

Har äntligen knåpat ihop en ny design, hoppas ni har överseende.
Jag tycker det här känns bättre. Kan komma att bli några mer småförändringar men inget större =)

Nostalgia =)

När vi gick i 4-5an hade vi typ klassfest JÄMT! Det var det bässta vi visste. En av låtarna som gick på högvarv var den här. Snacka om nostalig. Do you remember East 17?


Addicted!

Det är bara att erkänna. Jag är beroende av naturgodis...Sååå gott! Iof är det bra att man inte kan änta så mycket på en gång, det är så mättande.

Idag har äntligen min resväska blivit beställd, nåja Niklas oxå. 120 liter, nu jäklar kan jag shoppa!!!!

Haha.... Kom just att tänka på en sak som hände i sommras. Vi var hemma hos en kompis och kollade på fotboll. Kan vi ha varit 6-7st kanske. Som vanligt var det jag och killarna. Framåt halvlek blev grabbsen hungriga så dom skulle köpa "Spånga-macka". Nej tack sa jag jag har redan ätit Flygande Jacob. Sen när killarna ska gå så säger Pontus.
-Skulle du inte ha nått?
Och lika snabbtänkt som vanligt(?) flyger det ur mig
- Men jag har ju käkat flygande jacob för tusan! (läses på söderslang)
 Vilket resulterar i att hela bunten börjar asgarva...  Blev plågad för det heeeeela kvällen och några veckor där efter. Nu var det länge sen jag hört nått ,men det kan ju bero på att Pontus har flyttat över atlanten så det är nog hans förtjänst. Men nu har jag varit klantig och tagit upp det här igen så nu får jag väl leva med det....crap!




Shopping with JoJo!

Efter jobbet idag så mötte jag upp Jojo för en sväng på stan. Vi skulle hitta en present till Patrik. Men vi provade massa klänningar, tror nog hon har lagt upp några på nätet. Själv hade jag sett en på GinaTricot som jag var sugen på. Hittade den i butiken och hoppade in i provrummet. När klänningen sitter på fattar jag inte hur den ska sitta. Slutar med ett asgarv =P När jag tittar lite närmare så ser man faktiskt inte vad som är upp och ner. Jojo bestämmer sig för att prova den upp och ner... tro det eller ej, den sitter snyggare så!!! Weird!

Jag köpte en mössa... bye-bye....


Alternative dinner...

Jag är verkligen så himla duktig!! Idag skulle det bli lax, potatis och romsås till middag. Toppen tänkte jag, det blir skoj att laga mat idag. Traskar i godan ro till affären för att köpa lite rom och yoghurt. Ställer mig i kön till kassan och kommer att tänka på att jag inte haft den väskan sen i torsdags. 
Hmm... har jag verkligen plånboken med mig? 
Rotar runt i väskan. INGEN plånbok. Fan! Orkar verkligen inte hem och tillbaka till affären igen. Går och lägger tillbaka min rom och yoghurt och spatserar hem. Måste ha luktat bränt efter mig så mycket som jag funderade på vad jag nu skulle hitta på. Hem å rotar i frysen/kylen. Hittar grejer så det blir en liten alternativ middag. lax, potatismos och rivna morötter.
Ska jag vara ärlig så kännes det MYCKET bättre. Ska faktiskt bli godare =P

Dags att återvända till köket!

Sticker pimpin'

Vi har fått en diskmaskin!!!! Men det är väl rätt dumt att säga att den var snygg... den var riktigt UGLY! Så vi var tvugna att sticker pimpa den lite =D


Time to take care of the laundry

Har man varit duktig å tvätta så får man allt vara duktig ett LITET tag till å vika in tvätten oxå. För bor man så liiiitet som vi gör så blir det rätt stökigt om man har all tvätt framme me.

Skulle ha åkt till en fin klippa vid mälaren idag och tagit lite kort. MEN så blev det ikke... å jag är inte ett dugg ledsen över det. JUST MAD!!! Det var Niklas som skulle göra massa massa saker å så gick solen ner. CRAP!

Damn cough!

Hur länge kan egentligen en förkylning sitta i? När äntligen snuvad börjar ge med sig kommer en fruuuuuuktansvärd hosta. Känns som om hela lungorna håller på att följa med. hua!
Sova går inte heller...

Men du... VI VANN IGÅR! =P

We are the champions!!!

Idag har jag och min lagkamrat fått oss ett namn på tavlan!!! Såååå jävla bra! Det var spänning in i det sista. Men vi vann, för det var VI som hade nerver av STÅL!!

Jag är såååå glad!
Mimmi - Det var sjuuukt skoj idag!


Staying at my parents place over the night

Nu ska Niklas strax strax åka hem =( Då blir jag kvar själv här hos mammsen å pappsen. Tråkigt!
Blir kvar här i natt då jag å Mimmi ska tävla i morgon, säger inte i vad för det vill jag inte att ni läsare ska veta :P haha! Nu blev ni nyfikna va?!

Hoppas bara på att det blir toppen väder i morgon.

I WANT SUN!

I found them!!!

Jag har hittat ett par så gaaaalet snygga jeans, har letat som tusan. Så hittade jag ett par på junkyard igår. Kände att jag BORDE vänta till lön... Men så idag bestämde jag mig för att beställa dom ändå. Men gissa om jag hade min gamla vanliga tur. Självklart hade min storlek tagit slut... eller ja inte riktigt min storlek egentligen, har bara så djävulskt långa ben att jag måste köpa en storlek större så dom halkar ner lite längre ner på höfterna.
Hur som helst så kom jag på att oneoff har öppet till 21. Ringde dit på vinst eller förlust. det blev VINST!! dom fanns där!!
Så i morgon åker jag dit så fort jag går från jobbet.  Love Nikita!

JoJo's mushroomsoup - damn good!

Då var middagen avklarad. Det blev en skål av JoJo's champinjonsoppa. Fast det var ju jag å Niklas som gjorde den idag. Men den e såååå galet god! Jojo - Du borde ta patent på den!!

Snörvlet fortsätter....


The song of the day...

Okej, det är en dålig version men jag hitta ingen bättre. Skit samma om låten e bra =)


I have a cold...

Då har man åkt på en riktig släng av höstens förkylning då. Fan. Å jag som haft halsduk HELA veckan, fattar ingenting. Kan det vara så att kroppen säger ifrån för allt jobb. Har ju blivit nåååågra övertidstimmar den senaste månaden/månaderna.... crap.

Sen måste jag bara säga, att jag har en sak till att se fram emot nu. Säger bara en sak:


KITTELFJÄLL!!!


I LOVE NIKLAS!

Jag har verkligen VÄRLDENS BÄSTA OCH UNDERBARASTE POJKVÄN! Idag när jag kom hem från jobbet så hade jag fått blombud! Där stod det "Grattis på 1,5års dagen Snygging! Jag Älskar dig! Niklas"
Såååå himla fin bukett var det oxå! Har tyvärr fort farande inga batterier i kameran =S

Men hur som helst så har jag lagat middag till favoriten tills han komme från träningen, så lite söt e jag väl i alla fall =) Lax å feta röra med färskpasta blir det!!

Do I dare?

Vill klippa mig, men vet inte hur. GIllar den här med lite färg kanske. Men vågar jag klippa så kort??


The limit of unfaithfulness?

Har funderat lite på en sak. Vart går egentligen gränsen för otrohet? Är det en blick? en kyss? en dans? eller går den inte förrns vid sex? När ska man egentligen säga nej om någon man känner går över gränsen? Men vad är otrohet? Har alla samma gräns?

Jag tror inte alla har samma gräns...



Thank you mum!

Idag har jag och mamma vart på långpromenix. Gick till närmaste shopping centra. Ca. 30 minuter. Tror minsan att mor min hade spenderar byxorna på sig =) Fick en fiiiin halsduk av henne. TACK! Den kommer bli mitt favoritplagg!

Nu ska jag ge mig av till affären. Är så sjuuukt godissugen!!


Do you think they're ugly?

Nu vill jag ha en omröstning! Är dessa skor KANOON eller KALKOON?
 


Back home

Hua vilken pers det har varit ute idag. Niklas hade tagit vårat ända paraply, min regnjacka var hons mamms å papps. Så jag hade inte mycket annat val än att bli BLÖT. Usch! Men ack så trevligt det var =) Blev en lunch på Kho Pagnang bestående av Chicken cashews med två thai winecooler, riiiktigt gott! Sen gick vi till Högbergs å stoppa i oss efterrätt å ett glas vin. Trevlig eftermiddag blev det.

Hade hoppats på en mysig middag med vin med min älskling ikväll, men han ringde å sa att det var ett grip så han var tvungen att vänta på polisen. SKIT!
Fattar inte varsför folk måste sno saker!! Är det så svårt att förstå att man måste betala om man vill ha något nytt. Människan är 31år!!! Helt sjukt. Å så hade han visst tagit en väska å klippt massa larm. Det betyder STÖLD å inte snatteri... Å självklart händer det när Niklas ska låsa. Strunt!

*gone*

Nu åker jag in mot Söder och möter upp Lisa, hoppas det finns någon uteservering med infravärme. Det är bara 12.7 grader här...brrr


Meeting Lisa today!

Idag ska jag å Lisa sätta oss nån stans å snick-snacka massa strunt. Det är vi riiiiiktigt bra på! Hade hoppats på fint väder så vi hade kunnat inta en uteservering...Bådar inte speciellt bra =S

Shower time!

Make it myself!

Har fått riktigt blodad tand för det här med egen tillverkade smycken =) är ju hur sjysst dom helst!! Jag har ALLTID så svårt att hitta smycken som ser ut precis så som jag vill, men har man några bra verktyg så kan man ju lika gärna fixa dom själv. BÄSTA! Idag har jag gjort ett nytt halsband och ett par örhängen. Suuuuuper nöjd!

Har tyvärr inga batterier i kameran just nu så jag lägger förhoppningsvis upp bilder i morgon eller så!

Sen måste jag bara säga att JAG ÄR VÄRLDENS SÄMSTA PÅ GUITAR HERO! Så nu har jag sagt det oxå =S

Här är en bra låt så här på fredagskvällen =) Typ Niklas favoritlåt för tillfället...



Dolphins? Isn´t that only gay-sharks?

Ja bara undrar. Delfiner är ju rätt feminina och bra mycket finare än hajar.
bedöm själv:


                               




Niklas tycker den här bilden var tråkig... tycker inte jag.Haha!





I miss the shining sun!


Wok time!

Idag blir det kyckling wok! Kyckling är nog bladnd det bästa som finns. Allt kött kan man skrota!! Det värsta är bara att jag är kass på att woka så det blir en vääääldigt enkel variant =P

Blev en bra lång dag på jobbet idag. Stämplade in kl 06.47 och ut 17.29. Så ja, jag är trött idag med. Kul tjej...


Back home!

Då var man hemma igen efter en lååååång dag i Norrköping. Har lyssnat på det ena föredraget efter det andra. Några riktigt bra talare och andra lite sämre. Dock var det mycket bra info iaf. Tur det!

Träffade min gamle vän från Skellefteå! Kul att se dig Johan! Vi får allt ta en sväng i backen i vinter!!

Så här pigg känner jag mig just nu :



In the middle of the night...

Känns iaf som om det vore mitt i natten. Klockan är 6.20 å jag missade tåget. Skrot! Som tur är så borde jag hinna med nästa tåg OM det nu inte är förseningar.... SL är ju inte direkt kända för att hålla tiderna. Är tåget sent missar jag bussen till Norrköping, hoppas för guds skull att jag hinner!

Ha en bra dag nu alla!

Lonely night

Niklas ska på fotboll ikväll. Djurgården möter Örebro. Hoppas dom tar fjärde raka nu!! Håller tummarna.

Det betyder att jag är ensamen i kväll. Ska väl laga lite mat strax så jag kan slappa framför TV'n. Kan slå vad om att jag sover INNAN 21. Är helt slut idag. Blev en tuff start på veckan. Men jag är sååå glad att Thilda har kommit till mig nu! Shit vilket bra team vi kommer bli! VÄLKOMMEN =)



Question: Jag har märkt att det är många som läser min blogg men som inte har förstått att det går att skriva kommentarer. Är du en av dom? Maila gärna eller skriv på MSN så ska jag förklara för dig =)

RSS 2.0