Happy New Year!

Då var snart 2008 över då. Dags för en summering...

Har varit ett sjukt skoj år. Har under det här året hunnit vara i Canada och på Teneriffa. Jag har hunnit planera mitt livs äventyr som bär av i Juli nu 2009. Jag har ju världens bästa pojkvän och så har vi äntligen byggt klart butiken (Stadium Sergel). Sen har jag världens mest underbara vänner! Puss å tack för att ni finns! Nu är det dags att ge sig in i en ny tid.

Vad ska jag då sysselsätta mig med 2009?



2009 kommer att bli årens ÅR!

The inspiration 'til tomorrow

Det här är vad som har inspirerat mig till mogondagens utstyrsel. Faan vad jag saknar mitt långa hår just nu, Där av de lite udda frisyrvalen...



New Year Party As A Gossip Girl

Igår kom ett sms angående nyårs festen:

Hallå! Vi tänkte ha
stor middag vid
19.00. Hemma hos L's päron.
Vi fixar käket och vin till maten!
Dresscode: Gossip Girl samt
en mask. Dessutom kan det
bli läge för badkläder =)

Okej, bara att rota i garderoben. Resulterade i att jag inte hade något alls att ha på mig. Det fick bli en sväng till närmaste köpcentrum för inhandling av min Gossip Girl outfit... Kan nog bli rätt bra faktiskt. Ska nog ordan lite bildbevis så att ni får se =)

Nu är det lunch dags!

Vad ska du göra på nyår?

Shaun White Snowboarding

Fick en riktigt grym julklapp från min bror. SHAUN WHITE SNOWBOARDING! Till XBOX 360.
Är fast, måste spela mer...
 



Squash is the shit!

Träningsvärken är ett faktum! Fyyyy jag har sjukt ont i mina små biceps och i mina kära rumpmuskler. AJ!
Men vad tusan, det är ju sjukt skönt att veta att man gjort något nyttigt för en gångs skull i alla fall =)

Squash is the shit!

Snart blir det lite innebandy. Får se hur det går. Vi skulle visst vara rätt många så det blir en liten mini turnering. Me and the boys...
Ska allt försöka ta några bilder idag i alla fall. Har varit dåligt med det den senaste tiden... Coming up!

Christmas time

Här kommer en snabb redogörelse för hur jag har spenderat mina senaste dagar...

Julafton:
Åkte ut till ön för julfrukost med mina kära föräldrar medan Niklas fick åka å jobba =)
Kl. 14 bar det av till Brommaplan för att hämta upp Niklas efter jobbet och vidare ut till Hässelby för julfirandet. Mycket trevligt och tydligen hade man varit snäll också för jag fick allt lite julklappar. Dom bästa fick vi tillsammans, ett objektiv 70x300 och en kameraväska. Grymt!

Juldagen:
Dags att fira jul med min familj. Så kl. 12.20 åkte vi hemifrån för att plocka upp farmor på vägen ut till ön. Ytterligare en massa mat och så var det dags för julklappsutdelning igen... Här fick vi bra grejer också. Hör och häpna, vi fick ett objetiv 70x300 och en kameraväska! Ojoj, behöver man verkligen dubbelt? Nähe inte det...
Okej, det var rätt klantigt att önska sig samma saker från bådas föräldrar. Men vem kunde gissa att båda skulle gå och köpa ett objektiv? Kameraväskan kan jag hålla med om att det var klantigt...

Vid 20 tiden bar det av hemåt för vidare färd in mot stan och Karlberg. Mötte upp ett gäng vänner på Tiki Room och drack riktigt goda drinkar. Jo, jag blev rätt rund under tårna...Tyvärr finns det bildbevis också, crap!
Efter Tiki Room drog vi till Berns. Kö i 30 min för att få veta att inträdet var 250kr!!! Heeeeelt sjukt. Å har man köat i 30 min så drar man inte där i från heller. Nej, man betalar och låtsas som att det regnar. Väl inne så inser vi att det bara spelas house. Jag HATAR house...
Höll ut fram till halv tre i alla fall.

Annandagen:

Kalkonlunch hos Niklas moster. Mycket gott!
Sen lämna tillbaka ena objektivet och kameraväskan så att vi hade det ur världen. Sen kom Madde och Marcus hit för att käka lite Thai mat. Det var också gott =)

Idag:

Mötte upp mina föräldrar i stan för att köpa skor på jobbet. Vi har nämligen 25% på alla skor och jackor just nu (på Stadium). Lika bra att passa på. Det slutade med att jag å far min köpte samma modell... Har man lika fötter så har man. (Nä, mina är inte lika stora som hans =P).
Sen kom Pontus så drog vi å spelade Squash, faaaan vad roligt det var. Har aldrig spelat förut, men lär göra om det. Skönt att få röra lite på kroppen också!

Nu blir det slappande för hela slanten. Äntligen! Har blivit endel flängande i dagarna.

Hoppas din jul har varit toppen!

The Victoria's Secret Fashion Show 2008

Jag har verkligen tappat stinget på det här med bloggandet. Är hemskt ledsen, eller ja nått åt det hållet. Jag menar, jag plågas ju själv inte så speciellt mycket av det men jag vet att ni läsare vill läsa mer. Mina trogna läsare. Tycker så mycket om er =) Ska försöka bli bättre, jag ska verkligen det!

Igår såg vi på The Victoria's Secret Fashion Show. Fyyy faan vad bra, säger jag bara. Vilken Jäkla show! Å Usher han e ju så grym, kom inte å säg något annat! Hans sätt att dansa på är ju inte verkligt. Han måste vara totalt oledad. Han tillhör nog arten ryggradslösa djur(eller nått...)

Kolla själv:




Sen är han ju rätt bra på att sjunga oxå =)

Och för en gångs skull så kändes det som att dom visade riktiga underkläder. Mycket fint å många vill ha. Niklas? ;) Okej, klart att dom hade vingar å stora mojänger på sig, men den här gången syntes det man kan använda själv. GRYMT!
Jo just ja, för er som undrar så har jag ju tidigare nämnt att vår amerikaniserade vän P är hemma från Amerika. Å där har ju faktiskt showen visats så han hade med sig den hem. En riktigt bra julklapp. Thank you! Helt seriöst så var nog det här den absolut bästa Victoria Showen, som jag sätt i alla fall.

I morgon är det julafton. Hopppas att jag har varit snäll i år. Tveksamt...

God jul på er alla!

Oh my!

Det är en hel massa saker vi måste fixa innan vi kan ge oss iväg. Rättare sagt 19 punker som måste ordnas snarast. 10 av dom ligger under visum listan. Goosh!
Det är hur många formulär som helst. 5st till skolan bara! craaaazy!

Aja. Ska man har roligt så måste man väl ha lite tråkigt först. Eller vad säger ni?


It was fun!

Chocken i blicken när han öppnade dörren! Den är verkligen ovärdelig =)
Så roligt!

Men nu är jag ännu mer sugen på att åka till San Diego, å det är NU! Nu har vi fått den nya kurskatalogen, så nu ska jag hitta den PERFEKTA utbildningen. Sen är det sjuuukt många formulär som skall skrivas på och fixas med, men sen så. Då åker vi =D Ska bara fixa med visumet så vi vet när vi kan åka.

Then...Bye Bye!!

This could be fun!

Ikväll ska vi överraska världens bästa pojkvän =) Jag tar hela historien från början:

Igår morse skulle vår amrikaniserade vän P komma hem till gamla Svedala. Härligt!
Niklas försökte under hela dagen få tag på Mr P utan att lyckas. Han åkte till och med hem till P's pappas hus för att kolla om han var där. Knackade på men inget svar.
Försökte ringa igen. Inget svar.
P's flickvän skrev till mig på MSN och frågade när vi skulle träffa P.
Det var ju en bra fråga för vi får inte tag i karln. Sökandet fortsatte. Vi försöker hitta P's mammas telefonnummer. Vi lyckas inte där heller.
Men så sent igår kväll så ser vi att P har varit inne på Facebook och skrivit i sin status.
"-is home with no phone for 4 days."
Okej, där har vi förklaringen.
Så i morse loggade karln in på MSN!!! Han hade visst glömt sitt svenska SIM-kort i USA. Typiskt!
Det kom fram att han hade sett någon med grön jacka på altanen. Men trodde att det var deras gamla hyresgäst som knackade på så han orkade inte öppna för att slippa förklara vem han var. Så kikar han ut genom fönstret å ser en silverfärjad bil åka iväg. Då inser han att det var Niklas han såg på altanen... Så nära utan att se!

Vi beslutade att överraska Niklas i kväll. P kommer hit å Niklas har ingen som helst aning! Så han är med andra ord här när Niklas kommer hem från jobbet. Jag fick stå för middan, hoppas den blir bra =P

Weeee! This could be fun!


To be continued...

Lovely!

Duane Stephenson - August Town 


Crazy maniac!

Idag på vägen hem så gick jag längs Mästersamuelsgatan helt i mina egna tankar....as usual. Så hör nån maniac skrika bakom mig närmare upp mot Drottninggatan. Tänker väl inte mer på det å fortsätter strosa vidare.
Heltplötsligt springer denna galning rätt in i mig å börjar skrika åt mig att hålla mig borta och låta han va.
"-Stick försvinn, låt mig va! För i helvete!! Försvinn!"
Livrädd byter jag kurs och beger mig upp på Klara Norra Kyrkogata. Han fortsätter skrika men till min stora lättnad så fortsätter han ner mot Vasagatan...puuuh!

Faan vilka dårar det finns. Ska man behöva vara rädd när man går hem från jobbet?! Tycker inte jag!

Snart e det jul å jag har köpt klart ALLA julklapparna!! Åååh vad jag e bra  =P Ska vara glad att jag är lyckligt lottad och bara har 9 julklappar att köpa tillsammans med Niklas. Känner dom som har mer än så att köpa själv. Stackare! Ska försöka vara lite kreativ oxå, hoppas jag lyckas.

Håll tummarna nu!


Shopping!

Mötte upp Johanna efter jobbet för en liten bit mat. Trevligt trevligt. Hade ändå tänkt ta en sväng på stan för att hitta något att ha på mig på nyår. Och sen var det ju så länge sedan vi sågs!
Hittade faktiskt TVÅ outfits. men har lovat mig själv att bara behålla en av dom. Man måste hålla i pengarna, det har Niklas sagt =D Han ger mig "shop-ångest" karln. Bra eller dåligt? Antar väl att det är rätt bra, skulle kunna shoppa precis hur mycket som helst annars...

Köpte en ny handväska igår oxå. I skinn. Tanken var att den skulle gå att ha diagonalt över axlarna, men smarta jag provade inte om den var tillräckligt lång för det i affären.
Smart va? Riktigt puckat tycker jag, för när jag kom hem så skulle jag testa och inser att bandet är för kort. CRAP! Så nu hänger väskan på en stol med 4 öl i sig i hopp om att den ska töja sig lite...

Hoppas, hoppas det går!

Teaser =P

Kolla in Sanna's Blogg - Vilken teaser!

Hon vet vilka knappar hon ska trycka på för att retas...haha. Tack vännen för de underbara bilderna! LOVELY!

Miss you my friend

Jag har en vän jag saknar otroligt mycket. För varje dag som går så glider vi längre och längre ifrån varandra känns det som. Tycker verkligen att det är riktigt TRIST! Fattar egentligen inte varför. Vi har ju alltid så kul ihop när vi ses... Försöker stämma träffar men får en hel massa bortförklaringar till varför vi inte hinner ses.
Gillar inte den här känslan. PLS come back to me!

Så sjukt tråkigt. Längtar mer än någonsin till SD. Ska bli så skönt att slippa all skit här hemma och att inse vilka som är dom RIKTIGA vännerna.

Vill bara flyga iväg!


Update!

Igår var det julfest med jobbet. Sjukt skoj. Vi var på Cirkus.
Först blev det en tvårätters, helt ok. Sen var det dags för Revy! UgglaUlvesonRehborg, galet skoj! Men jag blev lite chockad över att det var Rehborg som var den torraste i trion. Det var många sjuka karaktärer dom spelade, haha. Har du sett den? Hoppas det för nu är det försent. Det var det sista framträdandet igår.
Hur som helst så var det riktigt grymt!

Sen måste jag be er alla läsare om ursäkt. Jag har haft svårt att hinna med bloggandet en tid nu. Hinner helt enkelt inte. Det ska bli bättre snart. Väntar på lite semester så att jag ska få tillbaka den ork jag varit helt totalt utan i några veckor nu. Bara 7 arbetsdagar kvar...

Det kommer att hända en hel del skoj här framöver nu så det blir nog svårt att låta bli att skriva =P


Thank YOU!

Vilken härlig dag!! Har just fått en så grym julklapp! Å än är det inte slut, LOVELY!

Tack så mycket PSR =D

Step two!

Då har man avklarat steg två i projekt San Diego. Tjänstledighetsansökan är inlämnad...Naaaajs!
Å snart kommer mr P hem med kurskatalogen.
Glöm den nu inte Pontus =P

Sälen var grymt föresten. Kolla in bilderna på FB (gäller mina riktiga vänner). Det var så sjukt mycket snö, lovely! Till min stora fasa så upptäckte jag att min älskade snowboard inte funkar i puder.... carp. För hoppningsvis har allt löst sig nu då jag skulle få låna en av mina favoriter från Burton när vi åker upp. Thank you =D

Bye bye Stockholm!

Nu drar vi till Sälen. Kanske inte just precis nu men efter jobbet idag. Kommer inte bli något som helst bloggande i helgen, men jag lovar att det kommer en uppdatering sen =)

Ha det bäst så länge!

We did it, we did it!!!

Fyyyyy jag är så jäkla glad!!! Vi klarade testet =) Men det är ju onödigt att klara det med mer än nödvändigt...haha! 

But I don't care, 'cos we made it!!!

SAN DIEGO HERE WE COME!!!!


You know who you are...

To late to Apologize - Timbaland ft. One republic


I hate the thing called wait!

Nu har jag fasiken väntat länge nog. För nu exakt 6 veckor och 3 dagar sedan skrev vi det förbaskade engelska provet. Och har fortfarande inte fått svar. Sjukt juh! Så lång tid kan det väl inte ta att rätta dom, eller?
Men det värsta är ju om man har misslyckats. Å måste skriva om det igen och vänta ytterligare massa veckor.

Det går inge bra med packningen heller...jag har visst inte någon bra väska att packa i. Har två alternativ:
1. En liten sportbag - lär inte rymmas speciellt mycket i den.
2. En superstor väska jag köpt till sommaren - Den lär det bli sjukt mycket plats kvar i...

Problem, problem...

I have to!

Alltså, jag gillar inte måsten! Å nu MÅSTE jag verkligen sätta fart med packningen inför sälen. Hinner nämligen inte packa i morgon få då ska jag träffa Lisa. Å så MÅSTE jag gå ner i källaren, men det vågar jag inte när det är mörkt, jvla mörker!!

Å så MÅSTE jag laga mat, crap!


Pls, Help!

Snart fyller bror min år. Har ingen som helst aning om vad jag ska köpa...skit!

Snälla har du någon bra idé?

RSS 2.0