Movie staaaars!

Haha... I september blev jag och Niklas lurade att åka till hammarby backen och kolla på Make it happen rail jam. Rätt sjysst så där, enda kruxet var att det var vi å kidsen... Men vi hamna på film. Kolla in den här!! 3:dje minuten =D


Design by Lily =D

Nu har jag precis blivit klar med Sannas nya blogg. Vad tycks?



35 people =S

Heeelt galet! I morgon skall jag och Mathilda hålla i personalmötet. Med 35 personer lyssnandes. Galet nervös! Man vill ju inte gärna börja staka sig eller låta som om man läser innantill... Hua!

Jaja, det ska nog gå fint, goppas jag =D

Börjar bli lite orolig över min hälsa...tror att dom här snart 7 månaderna i ombyggnad har satt sina spår....


ZZzzZz...

Trött. tröttare Lily! Fyy så trött jag är idag. Borde verkligen gå och borsta tänderna nu så jag hinner med tåget, men jag har ingen lust att resa mig. Jag hinner ju faktiskt till jobbet med nästa tåg oxå... Men då måste jag riktigt snabbt.

Äsch, det är väl helt klart bäst att jag går nu.

Just det, glömde skriva det i går, men det verkar som om jag blir ledig några dagar kring jul. Första gången jag tar semester i jul =D

Brukar du vara julledig?

Totally sick!

Det här är nog den sjukaste reklamen ever. Galet!


I'm jealous!!

Läste just i Sannas Blogg om att dom hade fått snö!! Sån jäkla lyx. Här lär vi ju få vänta ett bra tag på snön. Hoppas bara den kommer snart.

Snön är min vän, mitt liv!

Hmm, undrar hur det var. Föddes man i snöyra kanske? Det skulle ju kunna förklara saken. Värt att ta reda på. Mamma, jag vet att du läser, hur var det?



Jag i Fjätervålen 2002

...

Hoppet börjar rinna bort. Fick lov att maila Rip Curl.com ang byxorna. Dom har inte hört av sig igen. Visste det. får väl stå ut med mina gamla den här säsongen oxå då... typiskt! Hade ju varit sko ballt, jaja. Man får väl se det från den ljusa sidan att jag sparade dom pengarna =D

Det är kallt idag. But I love it!

Dags att bege sig till jobbet. Hoppas jag slipper jobba sent i morgon så jag hinner träffa Johanna

Got it!

Okej, jag tror jag hajjar. Jag bör läsa en utbildning som leder till examen. Jag är med! Då ska jag bara bestämma mig vilken inriktning. Det är ju rätt hopplöst att kombinera både Webb/design med Merchandising... Jobbigt läge. Ska nog komma fram till något klokt beslut innan det är försent.
Har ju som tur är ett litet tag till på mig att fatta ett beslut... puuh!

Tack tjugonågonting för din hjälp. Den var till hjälp =D

That was close!

Jag höll ju på att glöma! Lovade ju igår att jag skulle lägga ut bilderna på smyckena jag gjorde igår. Här är dom!



Vad tycker du? Brukar du göra egna smycken?

Dear diary

Fick lite inspiration från Fina med rubriken....

Det är mycket som snurrar i skallen idag. Håller på och grubblar över det där med utbildningar. Vad är igentligen smartast, att läsa kurser eller en hel utbildning? Det stora problemet är att jag inte kan hitta en utbildning som innehåller det jag vill jobba med. Hittar bara allt lite utspritt i flera olika. Men det finns ju även möjlighet att läsa kurser löst... Ghaaa! Jag blir tookig. Tur att jag inte måste bestämma mig än.
Det jag vill är att läsa merchandising, webdesign, webredigering och foto... bra blandning va?! Men jag hittar en utbildning som heter Fashion Merchandising som skulle vara bra, men då kommer jag inte få tid till att läsa dom andra kurserna...Hjälp, hjälp!

Nån som har ett klokt svar?

Gooooo Liverpool!

Så blev det seger  för Liverpool med 1-0 borta mot Chelsea. Inget lag har vunnit över chelsea på bortaplan på drygt 4år. Bästa laget? Eeeeh ja lätt!

Nice!

Man kommer alltid hem från ön med en massa saker. Idag fick jag en KASSE nötter. Grymt! Eftersom att jag ofta äter nötter till mellanmål =D Thanx!

Hann en sväng förbi Pearlchain påvägen ut oxå. Har hunnit göra ett armband och ett halsband. Lägger ut bilder på dom i morgon så får ni se.

Nu ska jag kika på fotboll. Visserligen en repris sedan kl 14.30 idag. Men jag har absolut ingen aning om hur matchen slutade. Hejja Liverpool iaf!

Dinner on the island

Idag blir det middag hos mina föräldrar ute på ön. Ska bli trevligt. Blev dock en sen frukost. Har precis ätit klart =D Så skönt med söndagar. Love it!

Sen kan jag passa på att påminna om att det är VINTERTID! Så vann vi tillbaka våran timme vi förlorade i våras...

Ooops =0

Shit, varje gång jag blir ensam så somnar jag. Heelt sjukt. Måste ju vara så att jag somnar i ren utmattning, hjärnan går på högvarv för att hitta på nått att göra å så somnar jag. Bra skit!
Har nog aldrig träffat nån som sover lika mycket som jag...

Home alone =(

Sitter här allderles ensam. Har inget skoj att göra. Massa trist men det har jag ingen lust med. Haha. Som vanligt alltså =D

Idag har vi hunnit sätta upp två nya hyllor i klädkammaren. Så grymt bra det blev. Nu kan jag köpa MASSA mer kläder. Nice! Nä jag måste verkligen hålla i pengarna nu, så jag kan leva livet i SD i sommar/höst/vår. Måste kanske göra ett förtydligande vad gäller kameran. Den var faktiskt inräknad i sparplanen. Vi måste ju ha en gryum kamera när vi ska ut på äventyr, eller hur?! Så nu när vi fick sånt grymt pris på den så var det bara att slå till. Man vet ju aldrig om man får ett bra läge igen, right?!

Har värsta huvudvärken. Har haft det sen i går någon gång. Fattar ingenting. Jag som nästan aldrig har ont i huvudet. Crap!

I like =)

Hittade den här söta och annorlunda ringen på Orca Surf Shop. I like!



Photoshoot!

Då var man hemma igen eftar att ha fotoat Rinkbollen i morse. Lagom trött. Här är ett axplock av bilderna som blev =D Lite skumt ljus i hallen så det är as svårt att få det bra...



Niklas #77 jagar bollen



MÅÅÅÅÅL!




Niklas #77 blir fult nerdragen



Ante #38 jagar!



JOBBA, JOBBA!



En trött Marcus #11 efter matchen



Niklas #77 i omklädningsrummet =D

ooh I almost forgot!

Håll tummarna för mig nu!! Förhoppningsvis blir det ett par Rip Curl! Tur det finns underbara vänner =D

And off I go...

Norrabrunn tonight!

Då blev det ett besök på Norrabrunn i kväll då =D Ska bli skoj, har aldrig vart där förut. Får se hur sent det blir. Ska upp tiiiidigt i morgon å fota när Niklas spelar rinkboll. Det var tydligen chans på vinst i morgon. Kom deit å hejja vett ja! MB hallen kl 07.00

Got to go!

Shopping of the day!

Blev några inköp idag. Och grymt bra sånna =D

Det blev en NIKON D60, ett siliconfodral till min IPOD å så SEX AND THE CITY the movie!! Grymma inköp med andra ord



Nikon D60

Oh my!

Ja tack ni...nu blev det svårare. Men dessvärre lutar det åt roxy för jag kan verkligen inte hitta Rip Curl någon stans!

Så skönt att vara ledig idag =D Finally a day off! Idag ska vi shoppa å förhoppningsvis blir det fika med M&M.
Vad säger du? Vet nog allt att du är inne å läser här =P

Frukost dags! Uppdaterar lite senare med dagens inköp.. om jag nu hittar något =S

Please help!

Nu har jag beslutsångest som heter duga!! Vilka braller ska jag välja? Snälla hjälp mig att bestämma. Har provat Roxy brallorna idag, dom satt grymt. Har inte hittar Rip Curl än men det ska jag...Hjälp mig nu!






Så vad säger du då?

Well done!

Nu har jag blivit tvungen att granska alla kommentarer INNAN dom läggs ut på bloggen. Pga att en person inte ger sig i sina elaka kommentarer.
Sorry folks! Jag har ju trotts allt massa underbara läsare som jag mer än gärna vill skall kommentera.

Nu ska jag åka och jobba!

Thank you honey!

Du är BÄST älskling!! Nu jäääklar blir jag snygg i backen =D



Ska bara hitta någon som säljer dom...en liten petitess bara

Wanted!

Jag vill ha ett par Rosa ssnowboard braller, dom ska verkligen vara jätte rosa ingen mesrosa =P Har du sett några någonstans? Hör av dig!!


Caward!

Okej!!! Om man har nån åsikt kan man väl stå för det och skriva sitt namn?? TACK! Annars kan jag bli tvungen att lösenordsskydda! och det har jag ingen som helst lust med!

Din jävla fegis!


I want my salary!

Nu är det snudd på slut på kortet! Skulle sitta så fint med en slant så jag kan bege mig ut och dämpa mitt shopping sug! I loooove shopping! På fredag ska vi iaf åka till Media Markt, Ikea å stinsen! Jag ska köpa pääärlor! Har haft rätt tomt i burken så det har inte blitt några smycken på ett tag! Men nu ska det bli några fina, tänkte satsa på något vackert den här gången. Jag gör ju alltid "surfiga" smycken.

Trött e jag oxå. tror faktiskt att jag ska hoppa i säng. Eller åt minstånde mysa med min favorit!! Looove him!

Fuck Comviq/Tele2!!!

Världens sämsta företag!!!!! Bra så att ni vet, Fuck!

Dramaqueen =S

Hoppsan hejsan, idag på vägen hem tog mitt tålamod slut. En SEEEEG kontorsnisse går framför mig från tåget å in genom dörrarna till stationshuset. När jag åker hem är det ALLTID jätte mycket folk. Å så börjar kontorsnisse rota i sin väska, slår av på farten och börjar gå slalom! Jag försöker febrilt ta mig förbi. Men går jag höger går han höger å går jag vänster så går kontorsnisse självklart vänster han oxå. jag bestämmer mig för att ta mig förbi med lite kraft. Det resulterar i att jag knuffar till honom så att han håller på att tappa väskan. PIIINSAMT! Pinar på fort som sjutton upp för trappan och hemåt. Halvvägs hem inser jag att han går bakom mig, han följer mig in på samma gård. Å tror ni inte att han bor i porten bredvid!! Såå pinsamt. Nu får jag gå ut med svansen mellan benen from now on... Crap!

3 days left

Då var det 3 arbetsdagar kvar den här veckan då. Har blivit beordrad tvångsledighet på fredag. Bra eller dåligt? Bra tro jag mest, å skönt =D

It's over...

I morgon är det slut, då lämnar jag något som har varit en del av mitt liv sedan jag var 11år. Alltså mer än halva mitt liv, 14½år för att vara exakt. Kommer säkert att sakna det, men det är dags att bryta sig loss. Det har tagit upp många dagar och veckor i mitt liv. Nu ska den tiden läggas på annat. Sådant som jag brinner för. Jag brann för det här för några år sedan oxå, men gnistan är borta och jag känner att jag är klar. Har gjort det jag velat, men jag blev inte det jag en gång drömde om så det är dags att kasta in handduken.

Kommer sakna många vänner jag fått, men nu ska jag hitta nya med andra intressen. Intressen av sånt som jag är intresserad av.


In the middle of the night....

Man skulle i alla fall kunna tro det. Men om 10 min ska jag gå till tåget som ska ta mig in mot Stockholms Central och jobbet. Fast idag ska jag gästspela på Hamngatan. Dom stackarna behöver visst hjälp. Dom börjar nämligen bli lite nervösa inför våran stoooora öppning =D Men det är väl klart att vi hjälper till. Jag å Mathilda, Kling&Klang, M&A...Haha

Nä nu måste jag äta klart frukosten!

Ha en toppendag allesammans!

Me want!!

En sån här ligger absolut högst upp på önskelistan!!





Nikon D60

Thank you Pontus!

Världens bästa Pontus har fixat något jag önskat mig lääänge!

ETT STORT TACK!!

Visit

Vi fick besök av Niklas föräldrar så här på kvällskvisten. Trevligt. Blev lite fika och GuitarHero!Haha, jag var inte sämst! Men det var rätt nära...

Vi har världen coooooolaste lampa/tavla hemma nu! Ska bara få upp den på väggen så ska jag ta ett kort och visa er. Ni kommer bli så avis =P

Bad influence



Ladadadada
Ladadadadada
Ladadada
Dada
Ladadada

Alright sir
sure I'll have another one it's early
Three olives, shake it up, i like it dirty (dirty)
Tequila for my friend it makes her flirty (flirty)
Trust me

I'm the instigator of underwear
Showing up here and there uh oh (oh no)
I'm always on a mission from the get-go (get-go)
So what if it's only 1 o'clock in the afternoon
It's never too soon to send out all the invatations to the last night (of your life)

Lordy, Lordy, Lordy!
I can't help it i like to party, it's genetic!
It's electrifying, wind me up and watch me go
Where she stops, nobody knows
A good excuse to be a bad influence on you and you (x15)

Alright ma'am (ma'am)
Calm down i know your son said he was in my house (my house)
He was the captain of the football team but i turned him out
He wasn't the first and he won't be the last, to tone it down
This happens all the time

I'm a story to tell the alibi
They wanna go home i asked them (why)
It's daylight (not night)
They might need a break from all the real life (get a life)
It gets to be too much sometimes
It's never too late to send out all the invitations to the last night of (your life)

Lordy, Lordy, Lordy!
I can't help i like to party it's genetic!
It's electrifying, wind me up and watch me go
Where she stops, nobody knows
A good excuse to be a bad influence on you and you (x15)

I'm off to see the doctor
I hope she has a cure
I hope she makes me better
What does that even mean? (we don't know!)

Lordy, Lordy, Lordy!
I can't help it i like to party it's genetic!
It's electrifying, wind me up and watch me go
Where she stops, nobody knows
A good excuse to be a bad influence on you

Lordy, Lordy, Lordy!
I can't help it i like to party it's genetic!
It's electrifying, wind me up and watch me go
Where she stops, nobody knows
A good excuse to be a bad influence on you

Lordy, Lordy, Lordy!
I can't help it, i like to party, it's genetic!
It's electrifying, wind me up and watch me go
Where she stops, nobody knows
A good excuse to be a bad influence on you and you (x15)
I'm a good excuse (good excuse)
To be a bad influence on you and you and you

You're too tired
You're not too tired!

I need a...

Slag borr (vet inte vad det heter på engelska...fick upp drill å gimlet, men va inte säker på något av det). Har en as ball lampa/tavla/grej som jag vill sätta upp. Men det är så svårt med betongväggar... Crap! Nån som bor i närheten, har en borr å har lust att kika förbi en sväng? Vore uppskattat =D


I don't know how...

Börjar bli lite frustrerad, sitter å knåpar på en väns header till hans hemsida. Får inte riktigt ihop det... blir toookig! Jaja, nu har jag mailat förslaget iaf så får vi hoppas att han gillar det.

Det är lite svårt att sitta å göra något åt någon annan som dom ska gilla när man inte har direkt kontakt med presonen undertiden. Man vill ju att det skall kännas personligt, proffsigt och att det speglar det syftet personen i fråga är ute efter. Men det är så sjukt skoj =D

Någon annan som vill ha hjälp med design? Jag gör mest bloggdesigner så där brukar det gå rätt smidigt =D  Det här har jag åstakommit än så länge.


Designer av MIG!


I'm back!

Eftern en låååång promenad. Det tog 1 timme å 15 min. Man e bra nöjd när man kommer hem igen. Det blev ett snabbt stopp i vällingby för att införskaffa mig 2par hörlurar. Både mina och Niklas har gått sönder så jag passade på =P




A little list

Ta fram din mobil och gå in på kontaktlistan, svara sedan på frågorna!

Har du kysst nummer 7?
Nej inte direkt

Har du träffar nummer 9 i veckan?
Jo Danne, vi jobbar på samma jobb.

Älskar du nummer 10?
Nä men det är en riktigt gooo tjej=)!

Är nummer 11 en sötnos?
Emil, en barndomsväns pojkvän. En goo göteborgare!

Är nummer 15 din bästis?
En av mina bästa vänner. Helen

Har nummer 16 gått i samma klass som du?
Haha ja, det är Helen Jobb som står där =)

Brukar du hänga med nummer 19?
Hem... Jo jag hänger där ibland

Är nummer 20 bra?
Japp! My mum and dad =)

Gillar du nummer 26?
Kan du ge dig på, Johan från Norrland... En kul kille!

Vet du om nummer 31 har ett förhållande?
Karin K, haha ja hon e gift och har  två barn

När träffade du nummer 40 senast?
Marcus.... I fredags.


Hittade den här listan hos Erica, var bara tvungen att göra den innan jag gick =D

It's a rainy day

Skulle ta en morgonpromenad idag. Det tar emot rätt kraftigt när man vaknar och ser den gråa himelen och regnet som smattrar mot fönsterrutan. Men jag tror nog att det bara är att bita ihop och ge sig iväg. Meningen var nämligen att jag skulle gå upp till vällingby (ca30min) för att köpa nya hörlurar till mig och Niklas. Helt sjukt men bådas har gått sönder samtidigt. Weird!

Bäst jag ger mig iväg.


Some things I just have to do




Where have you been?

Konstigt konstigt. det blev en dipp på läsare ett tag...men nu är alla tillbaka igen! Välkomna =D Vart har ni varit? Bort resta utan mig =S

Hoppas det är bra med alla!

Wayne´s Coffee

Nu har jag å J suttit på wayne´s sen typ kl 13... haha! Mobilt bredband is da shit!!
Men nu e jag hungrig så jag ska dra med J till nått ställe som har bra bakismat =P ♥Niklas♥ e på väg hit oxå

Sober



Pink - Sober
Have to have it!!!

Såg den på en blogg, kan inte skivan bara släppas snart!! (Hoppas den inte har gjort det nu när jag skriver så här...)


A song from last night

mmmbop... Nostalgi från 1997, erkänn att du var en av fansen!! =P

Hangover baby...

Jag undrar jag hur många glas vin jag fick i mig... det är farligt det där med Bag-In-Box =S
Det bjöds på mycket god mat. Tack!!
Blev inte så många kort, men ändå, vi satt på balkonen....Bildbevis finns iaf. Haha! Jag bjuder på dom här bilderna.




Jag har ALDRIG sagt att jag är normal =P

Idag bär det av in till stan för en dejt med J. Myyys.

Wine at the balcony =D

Ikväll ska här frysas...hua! Blir vin på Madde å Marcus balkong. Ska bli mysigt. Undra hur länge vi klarar.... Ska vi slå vad? Jag tror 1-3 klunkar..





Ha en kul kväll alla goa läsare!

LOL

Shiiiit! Jag dööör! Så jäkla sjukt, det tog inte många dagar. Vissa människor är verkligen nyfikna. Men om man mår dåligt av sanningen så BÖR man INTE läsa andras bloggar... ett litet tips på vägen bara =P

Sen så har jag funderat liten på en grej... Om man klagar på  hur folk är, då borde man väl inte vara så själv? Typ som att klaga på hur folk klär sig å så har man typ likadana på sig själv. Eller om dom beter sig som Big Brother brudarna så borde man väl inte vara så själv? Bara en liten tanke.

Ikväll ska jag äta GODIS! Har varit sugen på det i 2 veckor nu!

Born in the '80's?

Det var...

-Vi som "knackade på" hos våra kompisar utan förvarning när vi ville träffa dem.

-Vi som lärt oss räkna genom att räkna antal pet-flaskor som behövs pantas för att köpa 100 st 50-örestuggummin

-Vi som slog in skolböckerna i diverse fina skydd för att vi behandlade dem med respekt.

-Vi som kan skillnaden mellan discodans och tryckare.

-Vi som på egen hand klippte i våra jeans innan de började säljas söndertrasade.

-Vi som har sparat en blå/röd kudde fylld med märken såsom silverfisken och baddaren.

-Vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen.

-Vi som samlade på allt - främst kapsyler.

-Vi som var den första generationen som kunde zappa mellan Skurt och Björnes magasin.

-Vi som i våra egna dagböcker inte kunde undvika att använda samma fraser som i "Berts Dagbok".

-Vi som försökte allt vad vi kunde att bygga lika fina trädkojor och hitta lika coola "gömställen" som det fanns på TV.

-Vi som förmodligen var den sista generationen att motta hemstickade tröjor och sockar från våra far/mor-mödrar.

-Vi som på egen hand lärdes oss datorer/internet/fildelning och dessutom fick lära våra föräldrar hur de kollar sin mail.

-Vi som visste skillnaden mellan att ringa billiga lokalsamtal och dyra riksamtal.

-Vi som trodde att vi blev rika när guldtian ersatte papperstian.

-Vi som upptäckte erotik genom ryska posten och snurra flaskan.

-Vi som hade kvar Sovjet i kartboken hela grundskolan (trots upplösningen).

-Vi som trodde att pins i stil med "Rör inte min kompis" skulle förändra världen.

-Vi som använde gnuggisar dagligen.

-Vi som förtjusades av att leka med slime ifrån Buttericks.

-Vi som började "hänga med våra polare" när det blev för ocoolt att "leka med våra kompisar".

-Vi som jublade när gröna/svarta tavlan bytades ut till whiteboards i skolan.

-Vi som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten

-Vi som fyllde våra cykelhjul med kulor eller spelkort för att det skulle låta så mycket som möjligt när vi flög fram.

-Vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och pogs.

-Vi som spelade in musik på kasettband genom radion.

-Vi som gick från altavista till eniro och från eniro till google.

-Vi som frågade chans på någon ny varje vecka.

-Vi som hittade på ett eget språk för att kunna sjunga med i engelska texter.

-Vi som drack Cuba Cola och Jaffa.

-Vi som läste OÄ i skolan.

-Vi som var närvarande medan myrornas krig fortfarande gick på TV.

-Vi som fortfarande säger negerbollar och aldrig har sagt det och menat något förolämpande.

-Vi som var för coola för vanliga sällskapsdjur och skaffade vandrande pinnar och tesvamp.

-Vi som lekte med Manicklar.

-Vi som smaskade omkring med Jenka, Shake eller Hubba Bubba i munnen.

-Vi som fick fler finnar av Clearasil.

-Vi som hade påtvingade brevvänner i grannorten.

-Vi som läste Lyckoslanten.

-Vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga.

-Vi som var med på rökrutornas tid.

-Vi som drack Sunkist ur pyramidformade förpackningar.

-Vi som hade en Amiga hemma - datorn där man skrev cirka en sida i ett ordbehandlingsprogram och så var minnet fullt.

-Vi som kallade 1: orna för ettagluttare och 2: ornna för toalettdykare.

-Vi som drömde om att ha en egen rökmaskin hemma.

-Vi som tyckte det var värt tiden det tog att surfa med 56k-modem.

-Vi som tryckte på play på kassettbandspelaren till vår Commendore 64 och sen kunde gå och göra något annat i 20 minuter medans spelet laddade.

-Vi som lämnade Bingolotto samtidigt som Leif Loket Olsson.

-Vi som lät mamma fläta hela håret i små flätor när håret var blött, och sen sov på dessa under natten för att få vågigt hår till kommande skoldag.

-Vi som hade en väldigt härdad men ändå öm nintendotumme.

-Vi som hade våra första slagsmål genom att tävla om vems farsa som var starkast eller hade farligast yrke.

-Vi som införde pizza, kebab och tacos i svensk husmanskost.

-Vi som dansade så långa tryckare att vi klibbades fast i varandra.

-Vi som fortfarande kan dansa Macarena till punkt och pricka.

-Vi som är de sista att komma ihåg movieboxen.

-Vi som fortfarande inte kan se Ingvar Carlssons ansikte utan att tänka på Dojan.

-Vi som var de första i backen med snowboard.

-Vi som använde telefonkort och personsökare innan mobilernas tid.

-Vi som fick förbud att använda tamagoshi på lektionerna.

-Vi som använde sockiplast för att förhindra det groteska vårtspridandet.

-Vi som använde cykelbyxor i olika färger.

-Vi som spelade snake på datorn som små innan det dök upp på mobiltelefonen i tonåren.

-Vi som fortfarande säger Domus eller Servus i stället för Coop.

-Vi som var de som började med lunarstorm och vi som tog jävligt lång tid på oss innan vi hade hjärtat att sluta med det.

-Vi som vara jäkligt skeptiska till MSN när det kom då ICQ faktiskt fungerade alldeles utmärkt.

-Vi som har försökt att säga krankelibrankelfnatt eller killevippen för att se om det gav någon effekt.

-Vi som lärde oss hantera MS Dos för att kunna spela pc-spel.

-Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet.

-Vi som går igång på "När du hör den här signalen... *pling* ...när du hör den signalen, då vet du att det är dags att vända blad. Då börjar vi...".

-Vi som var tvungna att blåsa i våra nintendospel för att de i överhuvudtaget skulle fungera, teknik: kraftigt men utan salivstänk.

-Vi som drev våra föräldrar galna med monotona piptrudelutter från ett hypermodernt gameboy i bilen.

-Vi som i våra busringningar aldrig lyckades lika bra som Hassan gjorde på radio.

-Vi som hade gameboy color med färgrannt hölje, inte färgskärm.

-Vi som utan besvärliga åldersgränser sprang upp och handlade Blend Ultra (!) till våra mammor.

-Vi som åt Bamse-meal på Clock innan vi upptäckte Happy Meal.

-Vi som vek alla våra nya tjugokronorssedlar till skjortor.

-Vi som käkade Raider och inte Twix.

-Vi som hade en hel hylla med filmer som vi spelat in från TV på kassetband.

-Vi som tyckte att vi var extremt välberesta genom timmar framför BackPacker (1 och 2).

-Vi som hade bänkar med lock på.

-Vi som fick de blåaste tungorna av Vira Blåtira.

-Vi som fick onödigt mycket information om att vi skulle ringa 112 i stället för 90 000.

=D

I'm not surprised =P

Haha, det var ju precis vad jag hade förväntat mig. Tur att alla människor är olika, tack och lov. Men ibland börjar man ju undra...
Å äntligen åt vi på ett ställe som inte hade kolsyra i läsken! Me like alot! =D


Stop it!

Gaaaaaaah! Vad är det som händer. All ork är borta, jag misslyckas med allt jag tar mig för. Nu senast skulle jag koka färskpasta å så kokar vattnet över å ta mej faaan allt vatten rinner ut i HELA köket, under spis å hela golvet. Å färskpastavatten som blir som en slemmig hinna... Jag vill inte mer.

Jag tänker ALDRIG ALDRIG mer laga mat...

It's gone, far far away

Fy tusan! Jag kan bara inte begripa hur ALL energi kan försvinna på en gång. Det är ju helt obegripligt. Ena studen är jag tok pigg å nästa håller jag på att somna stående.

Har ansökt om en hel massa semester idag. Hoppas jag får den beviljad då blir det långledigt i jul å så lite ledigt senare i Januari. Måste juh hämta energi för att  klara av våren i väntan på... Sunny San Diego!!
Hoppas bara provsvaret kommer snart så man vet hur det gick. Helst vill man ju inte att det blir gör om gör rätt...

Unhappy =S

Jag blir så trött...
Behandla andra som du själv vill bli behandlad så blir livet lättare, eller det kanske är så här du vill bli behandlad. FINE!

Please, let me sleep now!

Så jäkla trött, om bara maten kan bli klar någon gång så jag kan somna. Energin för idag är slut, finito, gone ja helt borta! Godnatt!


So what!


Where did it go?

Helt plötsligt bara försvann den. Den kom lika snabbt som den rusade iväg. Förstår inte att man inte hinner med?! Man jobbar, jobbar å jobbar sen när den ääääntligen är här så bara springer den bort från en. Det är en opålitlig jäkel. Man kan ALDRIG räkna med att den stannar, går lite långsammare iaf. Icke!

Men men, man måste ju vara glad att den kommer efter 5 dagar igen! Helgen - Den bästa tiden i veckan!!

Längtar till på fredag, då blir det Jag, Niklas, Madde å Marcus med några flaskor vin å en balkong =D Antar att vi får bylsa på oss vinterläderna... Ska bli mysigt!

Home sweet home!

Ja då var man hemma igen då, alltid lika skönt. Ibland undrar jag om det är därför man längtar bort, bara för att få komma hem igen?!

Update från helgen:

Fredag: Födelsedagsfika hos Niklas mormor som fyllde år i torsdags, GRATTIS! Sen drog vi till Abrahamsberg på inflyttningsfest. Mycket trevligt, dock trist att vi var tvungna att åka hem i tid så vi var pigga på lördagmorgonen...

Lördag: Provskrivning, svårt att säga hur det gick. Men jag hoppas verkligen att det gick vägen. Svar kommer om ca 1 månad...hua! Sen drog vi till landet, skönt att komma bort lite. Det är så mysigt där =D

Söndag: Hemma igen, borde åka till ön för ett möte men jag orkar verkligen inte, så jag skiter i det... =O




THE day...

Har sovit som en påse nötter i natt. Vaknade första gången kl 01.15 å trodde att det var dags att gå upp. Sen vaknade jag kl 04.15 och var lika förvirrade. Luckades somna om efter ca 20 min å vaknade kl 05.45, sen dess har jag varit vaken... Vi ska åka om 25 minuter. Knappt nån frukost har jag fått i mig heller, trotts att jag vet att hjärnan jobbar bättre med mat i magen. Skit!

Om ni undrar varför jag är så onödigt nervös så kan vi väl säga så här: jag är INTE speciellt spårkbegåvad, men jag är dialektbegåvad... Det måste ju betyda att jag är bra på att härma iaf? Då borde jag lära mig prata snabbt och jag är i landet.

Önska mig lycka till!

Vi får se om det blir någon mer blogg idag, vi ska nämligen till landet efter. Kan hända att jag hinner ge er en hint om hur det gick...

Tomorrow is THE day

...gaaaaah jag e så jävla nervös =S
I morgon gäller det. Håll tummarna!

Some fun before sleep!

Håll i kepan...





Det finns huuuur många som helst! Han e ju bara för bra!

BJÖRN GUSTAFSSON


Look!

Okej, här är den... men en riktigt dålig bild =S Den sitter faktiskt bättre än det ser ut här

The jacket has arrived!

Blev en liten spring tur direkt när jag kommit hem, alltså tillbaka till affären, min jacka hade kommit! Den är helt PERFEKT!

Middags dags nu, lägger upp en bild sen. Okej?


...

Fy faaaan! Fattar inte....

If I'm an evil person? Maybe a little

Jag är 29% ond!

Aningen ond, fast i smyg...




Tyckte det var lite roligt att göra test idag, så jag sjorde karamellkungens test oxå. Det visade sig att jag var en Segofys (?)

Segofyser är utpräglat envisa och ibland på gränsen till överdrivet noggranna. De har starka åsikter om det mesta och tvekar inte att säga dem högt. Ibland kan sega typer uppfattas som egoistiska, men de är i själva verket mycket omtänksamma och demokratiska. Segofyser brinner för det fria valet - sitt eget lika mycket som andras. De är därför mycket tydliga med vad de vill ha, men minst lika måna om att andra också får sitt. Av någon anledning är det ganska många småsyskon som är Segofyser.

Så var det med det...

Am I a Superhero?

Det vore väl dumt att säga att jag var en superhjälte, å akrobatisk....nja jag vet inte jag. Så här gick det i allafall. 

Jag är:
Robin
68%
Fantomen
53%
Stålmannen
52%
Wolverine
46%
Hellboy
46%
Hulken
46%
Batman
43%
Kattkvinnan
21%
Spindelmannen
20%
Du är ung och akrobatisk
och tycker om att stå i rampljuset
men kan även ge ära åt andra.

Ett test från testportalen.se



Fast nu undrar jag varför Batman hamnade på bilden... Det stod att jag var Robin. Aja

Soup for dinner!

Idag blir det soppa till middag. Kan ju vara så gott ibland! Köpte färskt bröd oxå, tänkte slå på stort vet du. Var sugen på en ostmacka...å så GLÖMDE jag köpa osten, jag e så himla bra - inte.

Shit, jag börjar bli nervös nu inför provet, inte långt kvar...hua. Men det ska nog allt gå bra, hoppas jag i allafall =P

Glömde ju uttrycka min luyka över att Ugly Betty är tillbaka, såååå grym serie!!

Frost!

Nu är det snart, snart snö. Frosten smyger sig på om natten.
När snön kommer ska jag å Angelica bege oss till Sandviken och Erica för att åka skidor/snowboard en dag och sedan ge oss ut för att göra stan osäker =) Det ska bli så skoj!!
Erica - Du säger väl till när Kungsberget öppnat?

It's on the way!!

Då har man beställt en ny jacka från www.junkyard.se . Var så sjuukt kallt idag med min tunna vårjacka, så jag var helt enkelt tvungen. För övrigt är det en av mina favorit butiker.



Vad tycks?

A cup of tea

Tack för en myyycket trevlig fika Kattis!
Det är alltid trevligt att träffa vänner man inte ser så ofta, okej det är trevligt att träffa alla vänner =P
Blev en kopp grönt te. Min favorit. Sen har Niklas tutat i mig att man ökar förbränningen om man dricker grönt te regelbundet. Så det har jag gått på stenhårt.

Jag måste verkligen ha en höstjacka nu. Vårjackan e för tunn, dunjackan för tjock å så har jag bara mina skidjackor å dom vill jag inte ha på stan... Måste hitta en fin =0


It's coooold outside!

Nu när jag vaknade var det minusgrader ute =D Blir så glad. Inte så många men ändå -0,4. Men det stod minus på termometern!
Snart får man börja använda dunjackan, finally!
Kyla är verkligen något jag älskar, egentligen rätt konstigt eftersom att jag hatar att frysa. Men rätt kläder så håller man sig ju varm.

Fullt upp på jobbet idag. Kommer ett STOOORT lass inredning som måste sorteras upp direkt, vi har ingen plats att ställa det i väntan på. Så det blir slit idag igen. men nu är det BARA 6veckor och 2 dagar kvar till nyöppningen. Shit vad jag längtar.

Efter jobbet blir det fika med Kattis, ska bli skoj. Det var trotts allt rätt länge sen vi sågs.

Märker att man börjar bli gammal nu. Alla vänner (nästan) börjar slå sig till ro och bilda familjeliv, med eller utan barn i tankarna. Själv ska jag slå mig loss.
Faan jag vill dra nu, längtar så till San Diego. Provet skrivs inom rätt snar framtid nu, jag hoppas verkligen att det går vägen. skulle vara så skönt.

Nä nu måste jag äta upp min frukost så jag hinner med tåget. Ååååka pendeltåg....


Where did you go?

Nä hurrni ni ni! vart har ni tagit vägen? Har ni fest UTAN mig? Dålig stil!


Lovely autumn!!

Shit vad underbart det är med höst när solen skiner! När jag klev ut genom dörren från jobbet så var det helt klarblå himmel, love it!

Usch, det e så mycket slit på jobbet just nu, borde träna mer men man blir rätt slut av att kasta massa inredning i en container, hua!

Dags för mina 2 "slappartimmar" innan Niklas kommer hem =)

In english

Okay, it's done!

Från och med nu så kommer jag att skriva dubbelt. Jag vill att ALLA ska kunna läsa min blogg, så varför inte skriva både på svenska och engelska?!

Hoppas ni gillar det!


In english

The laundry room is now occupied!

Tvätta, tvätta, tvätta...
Det måste ju vara bland det tråkigaste som finns. Det är ju egentligen inte så jobbigt med själva tvättandet, det som suger är ju att man måste passa tiden, man har ju inte direkt hur många timmar som helst på sig.

Sen har jag en plan. För att utvecka min engelska skall jag ordna en engelsk blogg. För hoppningsvis är den färdig redan i kväll... I let you know when =D
Det betyder att jag skall dubbelblogga, det kommer stå exakt samma sak så om du vill utveckla din engelska så är det ju ett perfekt tillfälle.

Ner i tvättstugan igen!


I'm doin' better!!

Äntligen! Jag har gjort förbättringar i min läsförståelse! Nu har jag lagt min lägsta nivå på samma nivå som min högsta nivå var förut...YEEEEEEJ!

Så jäkla stolt =D

Det måste väl bara gå vägen det här...

Study all day long

Det är i alla fall det som är tanken. Om bara telefonen slutar ringa...

Nu är det inte långt kvar till testet, måste, måste, måste klara det! Jag har lyckats övertala Niklas att vi ska prata engelska med varandra hela veckan, vi får väl se hur det går...haha. Kommer nog bli mycket skratt, jag är ju så grym på direkt översättningar =P

Lily and JoJo going craaaaazy

Då var man hemma igen då efter en lång dag. Mötte upp Johanna vid 14 sen blev det besök på Systemet å en fika. Mitt under våran fika kom en spårvagn å körde mot enkelriktat eller nått. För dom fick backa tillbaka. Påväg till fiket höll en pappa på att välta med cykeln när barnet satt fastspänd bak i stolen. Så vi sprang dit och spelade hjältar! En otroligt tacksam pappa var det iaf =D
 Det hände massor idag, blir för mycket att skriva här.

Här kommer några bilder iaf:




Next stop - Stockholm City!

Nu bär det av till City gör att träffa Fru Gorgeous-Rooth-Stenbeck-Larsson här ska fotas! Men vi mååste förbi plattan där det är lite rail-session! Hoppas jag får med na dit...ska nog gå. Man kan alltid köra enm luring..

Foto update kommer sen =P

Cinnamon bun's Day

Glömde ju säga att det är KANELBULLENSDAG idag!


I'll meet another photoholic today ;)

Om allt går enligt planerna idag så ska jag träffa Johanna idag. Vi tänkte ta en höstpromenad med en kamera. Vi lider påda av någon typ av photoholicism. Det är alltid skönt att träffa likasinnade =P

Å shit vad glad jag är att Jenny åkte ur igår, man kan inte bli en stjärna av sympati....

Honey - good shit!

Gaaaalet bra film! Den lär jag se fler gånger, tänk att jag hittadet den i en fyndlåda på coop =D

Här är en koreografi....



Sushi

Idag blev det sushi till middag. Gott!! Men dom brukar skicka med något slags risgrej som e så galet god. Kan verkligen längta efter det, men självklart idag när jag va sådär supersugen på det så fick jag ingenting med... Är det inte typiskt?

Ikväll blir det mys med chips och grönsaks dip =) Å så blir det film å Idol...


Sitting down here





. . .

I'm gooood =D

Jag gjorde det! Så jäkla stolt. jag tog en promenix runt Nälstabadet å tillbaka. Tar ca 40 min normalt, idag tog det 60.... men det var bara för att jag hade kameran med mig OCH för att jag hjälpte mamms på travcen i cypervärlden.




I really don't have any character at all...

Idag hade jag bestämt mig för att gå ut och ta en promenad DIREKT efter jobbet. Men vad gör jag?! Direkt när jag kommer hem plockar jag fram datorn direkt och skriver en blogg. Dåligt, dåligt...

Det är ju hur fint väder som helst ute, om jag skulle ta mig i kragen å gå ut i alla fall. Skulle ju kunna ta med mig lilla kameran och dela med mig av min trevliga promenix...

Jaja, vi får väl se =P


07.58

Då fick man sovmorgon idag då! Så jäkla skönt. Normalt skulle jag gått upp 2 h å 20 min tidigare. Ibland e det lyx.
Ska på möte idag, å hålla föredrag om ledarskap. Får se hur det går då =P ska nog gå bra!

Nu e det frukost dags, vi hörs e kväll då!

Rain, rain, rain...

Då har regnet hittat tillbaka till kära Stockholm. Typiskt! Skulle ta mig en sväng runt på stan och kika lite, men när jag kommer ut från jobbet öser regnet ner. Tog mig till Forex för att bli av med mina Euro's som jag har släpat runt i plånboken sen i sommras, va genom blöt när jag kom dit. Å då behöver jag bara korsa Sveavägen. Men jag tog mig vidare ner till Drottninggatan sen och hittade en kofta och ett linne. Har inte bestämt mig om jag skall behålla koftan än, den sticks lite.

Men det är ju riktigt mysigt med koftor när det är ruggigt väder.

Lägger upp en bild om jag bestämmer mig för att behålla den =P

RSS 2.0