So, here it is - The Bloc Party Night!

Shiiiiit vad bra det var! Kommer aldrig glömma när Kele Okereke (sångaren) kommer ut på scenen efter en liten paus med en röd dunjacka på sig

"- LOOK! I found this backstage!"

Så vänder han sig om och på ryggen står det SECURITY... haha. I fickan hittade han en bok oxå.

"- It's my job to make sure you're all safe tonight!"

Dock störde mic stativet, något var knas =P
Han tittar på micen och säger:
"- You are fucking annoying!"
Efter ett tag kommer en scen arbetare ut och byter stativet:
"-haha, Bye, bye!" ( och vinkar)

Nej shit alltså, så jäkla bra! Läs recensionen på DN

Kameran var med också, så lite bilder blev det allt =D


I hate this shit!!

Gillar inte det här med utmaningar, men okej för den här gången! Men inget mer nu hörrni!!


Jag har blivit utmanad av : Johanna

Regler:

Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

Lycka till!

1. Vad heter du?: Anneli
2. Ett ord på fyra bokstäver: Akryl
3. Flicknamn: Anna

4. Pojknamn: Albin

5. Yrke: Akademiker

6. Färg: Apelsinfärgat

7. Klädesplagg: Andralagerströja =P
8. Mat: Asiatiskt

9. Sak i badrummet: Antirynkkräm

10. Plats/stad: Aten

11. En orsak att vara sen: Ajdå

12. Något man skriker: ATTANS!!!

13. Film: Angel eye

14. Något man dricker: Absint

15. Band: A-kon

16. Djur: Apa
17. Gatunamn: Arkitektgatan
18. Bil: Austin Martin

19. Sång: Always be my baby


Jag utmanar följande:
Sanna
Josefina

Josefine
Milla
Erica


That was the greatest EVER!

Bloc Party rockar så stenhårt!!!!!

Fan vad bra dom va, ska berätta en massa skoj ikväll när jag har tid. Ska ju trots allt vara på jobbet om en timme, förbannat!

Blir fika med Kattis i kväll. Trevligt trevligt =D Så ni får uppdaterningen efter det.

Spänningen lider...haha

Tomorrow is THE day

Då ska vi på konsert. Bloc Party! Ska bli sjukt skoj.



Sen är det ju sportlov nu som ni alla säkert redan vet. Men hur kommer det sig att alla dessa fjortisar sprider sig som råttor i stan bara för att det blir lov? "Kaxiga-mjukisbyxbärnade-översminkande-skrikande-blondiner" (ja alla är av någon konstig anledning blondiner.  PANIK. Helt seriöst, låt mig slippa dom!

På vägen hem idag så stod det en "kaxig-mjukisbyxbärande-översminkad-skrikande-blondin" med hennes kille. Notera att jag satt och lyssnade på musik. Helt plötsligt hör jag något som låter som en äcklegubbe som snyter sig i handen (du förstår vad jag menar va?)  Så vänder jag mig om, äcklad, nä då är det dom två tidigare nämnda (fjortisen+killen) som står och hånglar. GET A ROOM! Allvarligt, det behöver väl inte låta så vidrigt bara för att man hånglar =S
Dagens ungdommar...

Tvättstugan ikväll, yeeej. Aja det finns förhoppningsvis inga störiga fjortisar där iaf.

Back home

Då var vi hemma igen efter en lugn och välbehövlig helg på landet.  Nu är batterierna laddade och halsflussen borta (eller ja, jag har 6 dagar kvar på pencillinet men ändå).

Nu ska vi äta lite middag så ska jag försöka uppdatera med lite bilder sen.



So long!

Finally!

Igår kom beskedet från CSN. Intyget för studiefinansieringen är i våra händer! Nu jäklar ska vi börja leta efter flygbiljetter. Bästa pris, spela roll om det blir några timmar extra på någon flygplats någonstans i världen..-
Ska iaf bli så skönt att komma iväg.

Det är inte långt kvar nu. 130 dagar för att vara exakt. Eller 3 månader och några dar =D


Foto: Anneli (Nikon D40)

Up's and down's

Igår blev jag en stolt ägare av en ny mobil. Det stod ju mitt namn på den. Sååå fin. Här är den. Tänkte vara snäll mot mamsen och ge henne min gamla, så hon kan se vad man skickar för bilder till henne.

Vaknade i natt med en hemsk smärta i halsen. NEEEJ! Kände att det var halsfluss på väg. Men det var mycket på jobbet så bara att pallra sig iväg, klarade mig fram till kl 10. Ringde läkarn. 4 sjuka, så dom hade inte tid förrns i morgon. Så typiskt.
Men CityAkuten ligger ju väldigt nära jobbet. Brukar ju vara en väntetid på några timmar, men det var värt ett försök. Så jag tog mitt pick och pack och drog dit. Det var i stort sätt helt tomt! Vilken tur man får ha =D Och mycket riktigt hade jag fått halsfluss... CRAP! Men jag är snart på banan igen, promise!

Tio dagar i medicinens värld...


That's my style: Cottage Chic

Var inne på den här sidan och gjorde ett test.  Hur bra som helst! Då slipper man lixom fundera på vad man har för stil och hur man borde inreda hemma =P

Det här var visst min stil:



Cottage Chic

Who says that cottages can't be modern and chic? Who says that they have to be floral and cheesy? Not you!

You love the carefree spirit that the cottage interior inspires, but you are also serious about your appreciation for modern art and hip treasures. You love old and new alike, and love to highlight them all to expose the uniqueness of each. What better way to show off these treasures than with a light background?

(Vem säger att stugorna kan inte moderna och trendiga? Vem säger att de måste vara blommor och skräp? Inte du!
Du älskar det sorglösa andan som "Cottage" interiör inspirerar till, men du är också allvarlig om din uppskattning för modern konst och sjyssta fynd. Du älskar att blanda det nya och gamla, och älskar att lyfta dem alla för att exponera det unika i varje detalj. Finns det något bättre sätt att visa upp dessa fynd än med en ljus bakgrund?

Vad är din stil?


Here we go again...

Har tappat bort min blogg lust. Sorry! Det är alldeles för mycket att tänka på, så jag hinner helt enkelt inte. Det borde dock bli bättre redan i nästa vecka. OM Thilda är frisk. Tre veckor själv på en fyra plansbutik funkar likom inte.. Stressen har varit total.

Jaja, nog om jobbet. Idag blir det en härlig dag i alla fall =) Först ska jag åka och simma med mamma sen vidare in mot söder för att möta upp Lisa. Vi ska kolla in en studio och sen blir det Valentines Day dinner med våra bättre hälftar.

Vad ska du göra idag?


Sandviken here we come!

I morgon bär det av till Erica och Sandviken. Vilken mysig helg det ska bli. Lär ju bli en massa tjatter i morgon när vi kommer fram. Kan väl inte bli mycket annat när 5 tjejer sätter igång, eller vad tror du? På lördag bär det av till Kungsberget för lite skid- och snowboard åkning. Ska bli skönt att åka lite igen. Sen är det bord bokat på någon restauran, spännande spännande. Sen LÄR det ju bli några glas vin...

Nu ska jag han lita quality time med min favorit kille här hemma så vi hörs när jag kommit hem igen då!


I'm bad!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt mina vänner! Var inte meningen att bara försvinna sådär, men det har vart så mycket att tänka på.. eller nått =S
I'm soooo sorry!

Så vad har hänt sen sist då. Hmm... Inte mycket, fan vad trist livet är just nu.
Okej lite då. Bland annat:

* Har jag köpt ett gymkort. Beach 2009 here I come!
* Haft en Öl eftermiddag/kväll med Johanna
* Jobbat
* Tränat

Och så idag då så har jag träffat Johanna för en liten spontan fika. Mys! Ikväll är jag tok förflyttad från soffan till säng eller pinnstol... svårt val =) Vad skulle du ha valt?
Grabbarna ska lira tv-spel och jag vill inte vara med. Så jag har ju inte så mycket att välja på då dess värre. Tänkte väl leka lite med photoshop eller så. Kanske kan bli nått fint om man har tur.

Nu är min lasagne klar. Smaklig måltid! Tack! (Har ju ingen annan att prata med så jag får prata med mig själv... hoppas ni har överseende;))


RSS 2.0