We got TICKETS!

Igår köpte vi ÄNTLIEN biljetterna till BLOC PARTY på Cirkus. It's gonna be a fun night =)
Lyssna lite här!
Har hört ett rykte om att dom ska vara grymma live!

Ikväll ska jag träffa min Bästaste Surikat Ska bli skoj. Jag har ju köpt nya boots, klänning och örhängen =D (Lägger upp bilder sen). Så kan jag vara lite fin ikväll då...

Nu måste jag rusa ner i tvättstugan, sen ska jag ta bort julen här hemma. En gång för alla!
Wish me luck

Movie night with my love

Såg en riktigt bra film igår. Men sjuukt lång, 2½ timme. Benjamin Button. Annorlunda men bra. Brukar inte vara ett fan av filmer som inte känns verkliga. Men på något outgrundligt sätt hade regisören lyckats skapa något trovärdigt. Nästan så att jag blev rädd att jag också kan föda ett "gammalt" barn. Se den!



♥Tack för igår älskling! Quality time is the shit!♥

Oooh, is the christmas over?

Jaha... Kanske är på tiden att plocka ner julen här hemma då. Granen har ju inte änns några barr kvar... PIIIIINSAMT!



Nästan såhär illa ser den ut....

Snow, snow, snow

IDAG, ja just idag vaknade jag och så att det var snö ute! Snacka om att man kan bli så glad av att se det där vita guldet. Studsar runt här hemma på morgonen och är lycklig. Så beger jag mig ut i snön mot tåget och jobbet. Kommer in till stan och där finns... INGEN snö. Besvikelsen är total!! Allt är grått, blött och trist. FAN. Humöret skunker i botten och har befunnit sig där resten av dagen.

Tycker du att det är konstigt att jag tappar humöret av att se det gråa, blöta å trista? Då skulle jag vilja ha ett tips av dig hur man inte tycker att det är tråkigt!


Serien är från http://www.rocky-digital.com

Look at this!

Här kommer den lovade uppdateringen av bilder från vår lilla trip!

Se och njut!





Jag är bra trött idag. Efter en bussresa på 13 timmar och nacksmärtor har jag inte sovit speciellt många timmar i natt. Och så skulle man börja jobba kl 7 också... hua!
Nacksmärtorna? Jo jag..hmm... Vurpade över ett träd som stod i vägen och landade på huvudet... Ett litet knak och smärtan har inte lagt sig. CRAP!

Tack för i helgen Niklas, Jonte, Lisa, Håkan och Jenny.



Rättelse:

Det är INTE Jonte och Lisa som åker i liften. Det ÄR Håkan och Jenny.
Ber om ursäkt för missen =S



Update from Kittelfjall!

Shit vad nice vi har det här, massa snö och grymma åk! Love it! Tyvärr kommer det inte att bli något helikopterlyft =( Det är gryyym afterski här, haha, det har slunkit ner ett par öl eller 5!
Har tagit massa kort =P Men det får bli i ett inlägg lite senare. Nu ska vi basta!

One day left!

I morgon kväll bär det av till Kittelfjäll och SNÖN! Skönt det ska bli. Slippa den här pisstrista stan som det bara är slask, grått och trist i.
Det verkar som om brädorna hinner komma i allafall. Han skickade dom idag direkt till jobbet. Har man tur så är dom där innan kl 16 i morgon. Håll tummarna nu gott folk!
Tydligen hade hans mail varit konstig så att mitt mail hade försvunnit. Och så hade han glömt viljen butik jag jobbade i så han kunde inte ringa. Snacka om tur att jag hörde av mig idag!

Släpade med mig väskan idag för att slippa ta allt på en och samma gång. Det är ju helt sjukt hur mycket man måste ha med sig bara för en weekend. Har packat samma väska som jag hade med mig till Canada. Men där var vi i TVÅ veckor. Stört!

Det finns tydligen trådlöst internet på hotellet så datorn ska me =) Keep in tuch!


                                                                                                                                                  Jag i Fernie-Canada 2008


Can't wait 'til tuesday

På torsdag bär det av till Kittelfjäll (det har du väl inte missat?). Shit vad jag vill åka nu. Men seg Burton har fortfarande inte lyckats leverera brädan... Nu har dom bara haft över en vecka på sig. Bra ställe det där =S

Har massa blanketter jag måste fylla i här hemma, men usch, det är ju så tråkigt. Varför är det alltid så att om något är tråkigt så hittar man alltid på en massa annat att göra? Som t.ex. Att städa, det är ju as tråkigt, men det är så nära att jag börjar städa nu istället för att det är ändå roligare än att fylla i alla blanketter... Bra pli jag har på mig själv. Skrämmande juh!


Sunday

Då var det söndagkväll igen då. Har varit en riktigt dålig dag idag. Vaknade med en fruktansvärd huvudvärk. Antar att det är migrän, men jag har varit skonad från huvudvärk hela mitt 26åriga liv. Så jag vet faktiskt inte. Stannade i sängen hela dagen. Sååå kul =S

Det var en skoj dag hos Johanna igår i alla fall. Kolla in bilderna på hennes blogg.

Äntligen är Niklas hemma också, så nu ska vi ha en myskväll framför tvn =)

okey...HELLO!

Alltså, shit jag har verklingen glömt berätta om vad som hände igår! Jag och Niklas var inne på Onoff för att köpa lite grejer. Framför oss i kön står sedan Idol Johan Palm (skitungen) tillsammans med hon som kom tvåa (kommer inte ihåg vad hon heter..) han skulle visst köpa en guitarr hero gitarr.

Johan: Funkar den här till alla?
Kassören: Vänta lite. (kassören har en kund just nu)
Johan: Men hallå, funkar den till wii?
Kassören: Kan du vänta lite?! (kassören har fortfarande kund)
Johan: Hallå! Jag har inget legg, men du vet väl vem jag är?
Kassören: Ja!! Men det är samma regler för alla. Man får inte handla på kort utan legg. (kassören har fortfarande kund)
Johan: Vad faaan!
Johan går och lägger tillbaka gitarren och svär lite.

HAHA! Kom ner på jorden din lilla skitunge! Hur faan kan man få sånt storhetsvansinne?

Do you have some glue so we can glue him back into the ground?

And then she left!

Nu beger jag mig till den Södra sidan stan. Ska hem till Johanna och fixa lite till och fota lite =) Och om man ska fota finns det ingen bättre att ha med sig som motiv än , hon får ju aldrig nog =P

Ikväll blir det fest hos Jeppe också. NICE! Ska verkligen bli skoj, vi har ordat ett såååå grymt present/inflyttningspaket.

Just det! Måste ju uppdatera er om hur det går med våra USA planer. Nu är i stort sätt allt klart. Väntar bara en bekräftelse från CSN att vi är studiemedelsberättigade (ska ju inte vara något problem) sen kan vi äntligen skicka in våra ansökningar till skolan!!
Satt och mailade både skolan och USA ambasaden igår för att få reda på lite info om när vi kan lämna Sverige för att anta våra nya utmaningar i SUNNY SAN DIEGO och Mission Beach!! Hoppas allt går som vi vill och att vi kan flyga iväg den 1 juli. Håll tummarna för oss nu folks!

 
San Diego Mission Beach - Foto från http://ostendoasis.com



Got to go!

Bling!

Vilket fynd!
Jag och Niklas kikade förbi OneOff på vägen hem idag och så hittade jag ett par nya Snowboardboots =) Men vilket pris sen. Dom var sänkta från 2599kr till 399kr!!! CRAZY!
Nej dom var inte 10 år gamla. Det var en -08 modell. Jag tackade och tog emot! (Ingrid - Dom var jag väl värda?)

Hur fina som helst. Vita med röda detaljer var av lite bling bling oxå (som där prickarna). Nice! Nu har jag nästan ett helt nytt kit för i år. Det ända som saknas är en ny bräda... men det får jag inte köpa. Håller med om att det verkar lite onödigt. Men jag är nöjd så här, hoppas jag!





Vad tycks?

Just one week left

Precis, en vecka kvar sen drar vi till Kittelfjäll. Nice!
Längtar verkligen. Hoppas nu att vädret är på min sida så att jag får flyga lite helikopter!! Can't wait! Jag som har nya snowbardkläder och allt. Håll tummarna nu =)
Fick ju det i födelsedagspresent av Niklas, det kommer du väl ihåg?

På lördag blir det fest också, hemma fest! That's my style! Skönt att slippa alla dryga fyllon och maktmissbrukande vakter.
Vem vet, det kanske slinker ner någon mojito. 
Fick frågan för ett par veckor sen om vilken som var min favorit drink/dryck. Jag sa att det var vodka ramlösa... I think i change my mind. I just LOOOOVE mojito! =)
 


My baby you!


Pic UPDATE!

Okej, här kommer lite bilder på dagens inköp.

Vad tycker du?



ooops!

Råkade visst bli lite inköp idag... Kalla det dumt eller vad du vill. Men jag är verkligen sjukt nöjd =D

Ett par nya snowboardbyxor i svart och en heeeelt sjukt snygg jacka i blått/brunt/vitt. Allt från NikitaClothing Love them!

Ska försöka få upp nån bild men jag hittar inga på nätet. Får ta kort på mig själv sen antar jag =P

Can you build it?

Yes I can!

Hääär ska byggas. Nu drar jag och min verktygslåda och styr upp saker å ting hos Johanna. Så fint det ska bli.

Måste rusa!

Ghaaaaaaa!

Fööör i helvete! Kan inte folk bara låta andras grejer vara? I morse när N kom ut i bilen så hade någon idiot slagit in bakrutan!
Skit skoj!
Hur är man funtad om man slår in nån annans ruta och inte ens snor något i bilen?

Faaan jävla helvete!

Och så funkar inte jävla blogg.se heller! Skulle lägga upp en arg bild.... Jaja den kommer väl under dan, för gladare lär jag inte bli i första taget.

A day off...again =S

Nu börjar jag allt bli trött på all den här ledigheten. Trodde du ja ;) Kan man helt seriöst få för mycket av ledighet?

Vet bara inte vad jag ska hitta på idag. Det finns en massa måsten, men jag hatar dom. Vill bara ta dagarna som dom kommer och slippa alla dessa måsten

Det får allt bli en sån dag idag. en där jag gör precis det som JAG vill.
Schyyy, säg inget till Niklas bara =P

What to do?

Har just hittat  flygbiljetter till San Diego. 11456kr för båda två! Helt sjukt! Visserligen med en natt i New York, so what!

Vågar man boka? Har ju inget visum än...men det är väl bara att boka en returbiljett om allt skiter sig så kan vi åka på semester en stund i alla fall, right?


That's not my name


A day off

Då var man ledig igen då. Ibland ställer det till lite problem för lilla mig. Ska man låta dagen gå till en själv eller ska man låta någon vara med?
Idag verkar det inte bättre än att jag får den här dagen helt totalt för mig själv. NICE!

Fast jag ärugen på lite Squash, nån som vill va me?

Invisible

Varför är det alltid samma sak varje gång man kommer tillbaka till jobbet efter ledighet? Hur mycket som helst att göra!
Sjukt juh! Visst det var rea-start idag och stackars M hade inte hunnit med allt hon skulle/hade tänkt. Inget illa ment mot henne för jag har allt haft dåligt samvete för att hon fått fixa med rean helt på egen hand =S
Men när man har som mest att göra är det ju alltid hur mycket kunder som helst i butiken.
Okej, kunder vill man ju ha för man vill sälja, men oj vad jag önskar att jag hade ett piller eller nått som kunde göra mig osynlig dagar som denna...

Tänk om man kunde kamouflera sig som den här



2009

Måste tacka mina vänner för en otrolig Nyårs fest! TACK! Grym mat och servering =)

Finns inga ord för den här kvällen. Tur att en bild säger mer än 1000 ord. Så här är mååååånga ord.




Ooops. Det blev visst några kort som hamnade på sniskan, men det får allt vara så =)

RSS 2.0